Pension

Kerst en Oud & Nieuw
Ons pension is helemaal volgeboekt met Kerst en Oud & Nieuw. Het is daarom niet meer mogelijk om voor deze periode te reserveren.

Hondenpension stopt per 1 februari 2020

Tot 1 februari 2020 kun je nog gebruik maken van ons hondenpension. Na die datum zullen wij ons volledig richten op zwerf- en afstandsdieren. Vaste klanten hebben hierover een e-mail ontvangen, indien dit onverhoopt niet is gebeurd neem dan even contact met ons op. Voor meer informatie verwijzen wij naar het  nieuwsbericht hierover.

Hondenpension

In ons hondenpension kun je jouw hond(en) laten logeren als je van huis weg bent. De honden slapen in ruime verwarmde verblijven met uitloop naar buiten en daarnaast kunnen de honden zich op de ruime uitloopplaatsen vermaken. Als je hond sociaal is naar andere honden mag hij of zij overdag zoveel mogelijk samen met andere aanwezige pensionhonden optrekken. Uiteraard zijn honden die niet bij andere honden kunnen ook van harte welkom.

Reserveren

Je kunt een plekje in ons pension reserveren door het reserveringsformulier in te vullen. Voor het hoogseizoen (alle schoolvakanties) is het aan te raden van tevoren bij ons te controleren of de door jou gewenste data nog vrij zijn. Na reservering ontvang je van ons een e-mail met daarin de betalingsgegevens.

Reserveer online

Praktische informatie

  •  Zorg voor geldige entingen en neem altijd het vaccinatieboekje mee. Verplichte vaccinaties zijn de cocktailenting (Hondenziekte, Parvo, Weil) en de kennelhoestenting via neus (BB) 
  • Zorg dat je hond voor het verblijf behandeld is tegen wormen en vlooien 
  • Het is niet nodig om een eigen riem, mand of kussen mee te geven. Als je dekens of speelgoed mee geeft, bestaat de kans dat dit zoekraakt tijdens de dagelijkse schoonmaakbeurt van de verblijven
  • Voordat je reserveert, raden wij je aan onze voorwaarden(pdf) goed door te lezen

Voeding/medicijnen

Wij voeren de honden 2 keer per dag brokken van Hill's science plan. Uiteraard mag je ook eigen voeding meegeven in goed afsluitbare verpakking. Dit is niet van invloed op de tarieven. Wij gebruiken uitsluitend onze eigen voer- en drinkbakken. Als je hond medicijnen krijgt, dien je deze met duidelijk instructie mee te geven. Overleg wel even van tevoren of het voor ons mogelijk is om je hond met de medicatie op te nemen.

Kosten per hond

  • Kleine hond: Maltezer, Jack russel, Teckel, Franse bulldog etc. €12,-
  • Middelgrote hond: Cocker spaniel, Beagle, Parson JRT etc.   €14,-
  • Grote hond: Herder, Retreiver, Amerikaanse Bulldog etc.      €16,-
  • Extra grote hond: Dog, Mastiff, Sint Bernard                            €18,-

Openingstijden

Haal- en brengtijden pensionhonden:
maandag t/m zaterdag     09.00 uur - 10.00 uur & 15.00 uur - 16.00 uur
zondag uitsluitend halen  10.00 uur - 11.00 uur

Belangrijk om te weten
Wij hebben geen pension voor katten.
speelveld