Tiko

Omschrijving

Deze ontzettende lieve Mechelaar heet Tiko (geb.4-4-2010, Mechelse Herder). Hij is  bij ons gekomen, omdat hij na een inbraak (waarbij hij mishandeld is) te lief is geworden en niet meer goed waakt. Tiko heeft wel genoeg gewaakt. Hij heeft ontzettend hard zijn best gedaan en de boeven van het terrein gejaagd, maar vanaf nu mag hij genieten van zijn oude dag. Tiko luistert erg goed op straat, loopt ook netjes mee aan de lijn, maar omdat het leven binnenshuis nieuw voor hem is kent hij nog niet alle huisregeltjes. Hij is altijd heel vrolijk en enthousiast. Hij is dol op apporteren en wil graag werken voor zijn baasje. Tiko heeft in zijn vorige baan wel wat gewrichtsslijtage opgelopen, hij heeft spondylose in zijn rug en zijn heup is gesubluxeerd. Tiko krijgt J/D brokken voor zijn gewrichten en elke dag een pijnstiller en daar doet hij het super op. 
Voor Tiko zoeken wij een warme mand , met fijne wandelingen, een huis waar hij veel buiten kan zijn, maar ook gezelschap heeft van mensen. Tiko vindt andere dieren niet zo leuk, dus een huis zonder katten is wel een vereiste. Hij heeft samengewoond met een herderteefje, dus eventueel een andere teef zou leuk voor hem zijn. 

Kunt u Tiko een mooi mandje bieden voor zijn pensioen, dan is deze knuffelbeer wellicht iets voor u. Voor meer informatie kunt u altijd even het asiel bellen: 072-5114861

Asiel

Dierentehuis Alkmaar e.o.
Bergerweg 185
1817 ML Alkmaar
Tel.: 072-5114861
E-mail: dierentehuisalkmaar@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht