Tiko

Omschrijving

Tiko (geb.4-4-2010, Mechelse Herder) is bij ons gekomen, omdat hij na een inbraak (waarbij hij mishandeld is) te lief is geworden en niet meer goed waakt. Tiko is een hele lieve, aanhankelijke hond, hij luistert goed en is gek op apporteren. Tiko krijgt J/D brokken voor zijn gewrichten. Hij heeft spondylose in zijn rug en subluxatie in zijn rechterheup en krijgt daar dagelijks een pijnstiller voor en daar doet hij het super op. 
Voor Tiko zoeken wij een warme mand , met een dagelijkse wandeling. In het asiel zijn we met hem aan het trainen om netjes aan de lijn te lopen en dat gaat al heel goed. 
Hij was getraind om te waken en liep altijd op het terrein rond en overdag zat in een ruime kennel. Tiko is in de kennel zindelijk, maar hij kent het huiselijke leven  niet. We weten dus niet of Tiko in huis goed zindelijk is. We zoeken voor hem een goed huis waar hij veel buiten kan zijn , maar ook veel bij zijn mensen. Voor Tiko is het wel belangrijk dat er geen andere huisdieren zijn. 

Kunt u Tiko een mooi mandje bieden, dan is deze knuffelbeer wellicht iets voor u. Voor meer informatie kunt u altijd even het asiel bellen 072-5114861

Asiel

Dierentehuis Alkmaar e.o.
Bergerweg 185
1817 ML Alkmaar
Tel.: 072-5114861
E-mail: dierentehuisalkmaar@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht