Sjaak

Omschrijving

Sjaak (geb.8-3-2016, Kruising Stafford) is een hele vriendelijke man als hij je goed kent en vertrouwd, hij is op zoek  naar een liefdevol warm huisje. Hij is op zoek naar een consequente en energieke baas/bazin die niet gelijk te veel van Sjaak wil vragen en verwachten maar die wel wat  met hem wil gaan ondernemen. Wij zijn met Sjaak op Cursus geweest omdat wij hier gezien hebben dat hij ongeloflijk bang was voor vreemde mensen en vreemde dingen. Hij heeft daar heel veel baat bij gehad en doet de cursus super goed. Wij zijn op zoek naar mensen die veel geduld hebben en die ook zeker verder willen gaan met cursus dat is een vereiste bij Sjaak. Sjaak moet thuis nog flink verder oefenen om er achter te komen dat niet alle mensen heel eng zijn verder is het niet bekend hoe hij met kinderen is, hij is dus afwachtend naar vreemden toe. Hij is wel met de meeste honden erg sociaal hier vond Sjaak het met de meeste teefjes erg gezellig. Wij denken dat het daarom voor hem heel fijn zou zijn om bij een stabiele teef geplaatst te kunnen worden mits er een klik is natuurlijk tussen de honden. het is niet bekend hoe hij met katten is. Het alleen thuis zijn zal langzaamaan opgebouwd moeten worden. Verder zijn er geen gegevens over hem bekend.

Wij hanteren een selectie procedure met Sjaak en er zullen zeker meerder kennis makingen gemaakt moeten worden voordat we kunnen beslissen of er klik met beide is. En vooral de nodige ervaring aanwezig is.

Bij interesse kunt u ons het beste even bellen; 088-8113690 tussen 13.00 en 16.00 (behalve op dinsdag en zondag), of anders een uitgebreide email sturen met daarin uw telefoonnummer, gezinsamenstelling, woon- en werk situatie, eventuele andere huisdieren, ervaring met (wat voor) honden en wat u deze hond kunt en wilt bieden. Op summiere emails wordt niet gereageerd.

Sjaak is uitgewisseld met een ander asiel.

Asiel

Dierentehuis Alkmaar e.o.
Bergerweg 185
1817 ML Alkmaar
Tel.: 088-8113690
E-mail: dierentehuisalkmaar@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht