Blacky

Omschrijving

Blacky is een hele lieve, aanhankelijke hond die gek is op aandacht, het is wel echt een x pincher want hij is gek op jagen,
hij gaat ook echt achter katten, konijnen en knaagdieren aan en dat is niet lief bedoelt of om te spelen..
Voor grote honden is hij bang en kan hij daarvoor ook behoorlijk uitvallen maar als hij de grote honden eenmaal kent gaat dat wel een stuk beter, met kleine hondjes heeft hij geen problemen. Blacky kan niet zwemmen en ook niet echt loslopen want als hij wat ruikt is hij weg. Alleen thuis zijn kan hij wel een paar uurtjes naar gewenning en in de auto vind hij heerlijk. Blacky is gefixeerd op eten wat dus betekend dat je niks in huis kan laten staan en ook niet op je schoot laten liggen want hij pakt zo het eten uit je handen vandaan. Blacky is wel onwijs gek op kinderen daar kan hij prima mee samen wonen vooral met kleine kinderen want die knoeien natuurlijk veel eten. Blacky is bang voor de stofzuiger hij loopt hier voor weg maar kom je toch de dicht in de buurt dan valt hij de stofzuiger aan, dit doet hij ook met de dweil.

Bij interesse kunt u ons het beste even bellen; 088-8113690 tussen 13.00 en 16.00 (behalve op dinsdag en zondag), of anders een uitgebreide email sturen met daarin uw telefoonnummer, gezinsamenstelling, woon- en werk situatie, eventuele andere huisdieren, ervaring met (wat voor) honden en wat u deze hond kunt en wilt bieden. Op summiere emails wordt niet gereageerd.

Asiel

Dierentehuis Alkmaar e.o.
Bergerweg 185
1817 ML Alkmaar
Tel.: 088-8113690
E-mail: dierentehuisalkmaar@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht