Frenkie

Omschrijving

Grote knuffelbeer zoekt baasje.

Onze knappe grote kruising ( ex) reu is op zoek naar een eigen erf, of woning met grote tuin.  Deze lieverd kan er niet aan wennen om alleen maar in een huis te wonen. Hij vindt het heerlijk om lekker buiten te zijn.  Helaas kan Frenkie niet alleen thuis zijn. Hij is dus op zoek naar een huisje waar er altijd iemand bij hem is. We zijn in het asiel wel al aan het oefenen met alleen laten. Dit zal in zijn nieuwe huisje stapje voor stapje verder uitgebouwd moeten worden.

Naar mensen is Frenkie erg vriendelijk. Hij vindt het heerlijk om lekker te knuffelen. In het verleden heeft Frenkie samengewoond met een kat.  Bij een kat die honden gewend is zou hij dus wel kunnen wonen.  Naar reuen is Frenkie niet vriendelijk, deze moet je echt op afstand passeren. Met een sociale, stabiele teef zou Frenkie wel samen kunnen wonen.

Frenkie is super lief naar kleine kinderen. Hij kan prima met kinderen samenwonen.

Omdat Frenkie wat last van zijn gewrichten heeft staat hij op J/D voer.  Wij raden aan dit voer levenslang te blijven geven.  Frenkie heeft last van zijn achterhand ( heupen en knieen) Dit zou in de toekomst nog kunnen verergeren. Het vermoeden is namelijk dat deze lieverd ook Polyneuropathie heeft.  Om deze reden staat hij op levenslang op pijnstilling.  

Wie geeft deze lieverd nog een paar mooie jaren?

Heeft u een mooi erf voor deze knappe man?
Neem dan contact op met Dierentehuis Alkmaar.
Dierentehuisalkmaar@dierenbescherming.nl 

Asiel

Dierentehuis Alkmaar e.o.
Westerweg 70
1446 AG Purmerend
Tel.: 088-8113690
E-mail: dierentehuisalkmaar@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht