Balthazar

Omschrijving

Balthazar (geb.datum ca. 21-06-2016) is na eerdere plaatsing bij ons terug gekomen, omdat hij onverwachts zijn bazin heeft aangevalen. Hij heeft dit alleen bij de vrouw des huizes gedaan, een urineonderzoek heeft niks uitgewezen.

Balthazar vertoont jaloers gedrag. Wanneer hij aangehaald wordt en je geeft vervolgens daarna een andere kat/poes aandacht dan grijpt hij die kat/poes. Om deze reden zijn wij op zoek naar een huisje zonder kinderen met een lekkere grote tuin, waar Balthazar de enige kat is en lekker zijn gang kan gaan. Het is verstandig dat het nieuwe baasje ervaring heeft met katten die onverwachts uit de hoek kunnen komen, zodat hij/zij zijn gedrag al op voorhand aanvoelt. Balthazar doet uiteraard niet alleen maar lelijk, hij kan je uiterst lief aankijken en ook wat genegenheid geven hier en daar, maar genoeg is genoeg. Het is onbekend hoe Balthazar op honden reageert.

Ben jij op zoek naar een kat met een gebruiksaanwijzing? En heb jij hier ook ervaring mee, neem dan contact met ons op. Want Balhazar zit al op je te wachten!

Asiel

Dierentehuis Alkmaar e.o.
Bergerweg 185
1817 ML Alkmaar
Tel.: 088-8113690
E-mail: dierentehuisalkmaar@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht