Tilly

Omschrijving

Tilly wil graag verwend worden

Tilly kwam bij ons binnen als “zwerver” , woest was ze. Ze was niet te hanteren en viel iedereen aan. Nu begrijpen we haar beter, want er was nogal wat aan de hand. Ze had kittens en die waren ineens bij haar weg, daar wordt elke moeder boos om. Verder had ze ook nog eens ernstig last van blaasgruis, wat veel pijn kan doen.

En NU… nu is ze opgeknapt, voelt zich aanzienlijk beter. Dit komt ten goede aan haar humeur, ze laat zich aanhalen, is super enthousiast over haar eten en verandert nu in een leuke huiskat.

Tilly is nog geen knuffelkat maar wie weet wordt ze dat nog.

Wij zijn voor Tilly op zoek naar een rustig huisje waar ze haar gang kan gaan. Ze zal vanzelf loskomen en om aandacht komen vragen. Het is niet een kat voor een druk gezin en kleine kinderen en Tilly samen is geen goed idee.

Tilly verdient na een rumoerige periode echt een fijn thuis, waar ze kans krijgt om 100% te herstellen en echt weer te genieten van het leven. Ze is gesteriliseerd, ingeënt en gechipt.  We raden aan om dieetvoer aan haar te geven, zodat ze niet weer blaasgruis krijgt.

Heeft u interesse in deze stoere dame neem dan contact op met Dierentehuis Alkmaar (in Purmerend). Nummer 088-8113690 (tussen 12 en 16 uur )of stuur een email naar dierentehuisalkmaar@dierenbescherming.nl

Asiel

Dierentehuis Alkmaar e.o.
Westerweg 70
1446 AG Purmerend
Tel.: 088-8113690
E-mail: dierentehuisalkmaar@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht