Smooky & Lindo

Omschrijving

Knappe zwarte Smooky& Lindo willen graag een warm en rustig huisje

Katers Smooky & Lindo van ongeveer 1,5 jaar zijn opzoek naar een gouden mandje. Op het moment dat ze bij ons binnen werden gebracht, merkten we al gauw dat ze erg aan elkaar gehecht waren, samen schuilden ze voor alle nieuwe indrukken van het asiel, heel dicht bij elkaar achter hun kasteeltje. Ze vinden hun nieuwe (tijdelijke) omgeving erg spannend, we kunnen daarom niet goed inschatten hoe hij zich een huisje gedragen.

Hun oude eigenaar heeft ons verteld dat Lindo een rustig karakter heeft en het prettig vindt om geaaid te worden. Echter, hij is niet vreemd van het gekke kattenkwartiertje en heeft dan "last" van de 'zoomies'. Tijdens dit soort momenten vindt hij het leuk om met iemand of Smooky te spelen. Hij houdt er alleen niet van om opgetild te worden. Smooky was niet zo op de eigenaar gericht, hij vindt mensen echt nog eng. Hij was veel te vinden op het balkon, dit kun je gerust zijn hotspot noemen. Zeg nou zelf, het is toch een ideale observatieplek? 

Smooky & Lindo zijn niet gewend om naar buiten te gaan. Als u dus opzoek bent naar twee jonge binnenkatten, is dit misschien de match! We plaatsen ze liever niet bij jonge kinderen, wel denken we dat een andere, sociale kat zekan helpen met hun verdere socialisatie. 

Denkt u de juiste match te zijn voor Smooky & Lindo?
Neem dan contact op met Dierentehuis Alkmaar (In Purmerend). 
Email : dierentehuisalkmaar@dierenbescherming.nl of Telefonisch (tussen 12:00 en 16:00) op 088-8113690

Asiel

Dierentehuis Alkmaar e.o.
Westerweg 70
1446 AG Purmerend
Tel.: 088-8113690
E-mail: dierentehuisalkmaar@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht