Hondenpension

Sinds kort kunnen wij ook jouw hond een passende vakantie geven in Dierentehuis Alkmaar op onze hondenafdeling: hondenpension.

Voor wat kleinere honden

Wij hebben pensionaccommodatie voor wat kleinere honden (maatje middenslag poedel, ± 45 cm, schofthoogte). Wij beschikken over ruime kennels, twee grote speelweides en genoeg vrijwilligers met ervaring die lekker met jouw hond willen wandelen. Voor de moeilijkere rassen hebben wij geen geschikte kennels. Loopse teefjes kunnen we helaas niet opnemen.

Voeding

Wij voeren Royal Canin. Mocht je hond speciaal voer of medicijnen gebruiken, dan vragen we je voldoende mee te nemen om de logeertijd te overbruggen.

Entingen en voorzorgmaatregelen

Gastdieren moeten zijn voorzien van alle verplichte entingen en de eigenaar overhandigt het vaccinatieboekje bij aanvang van het pensionverblijf. De volgende entingen zijn voor de hond verplicht:
  • Volledige cocktail;
  • Extra enting tegen kennelhoest.
Entingen moeten uiterlijk 2 weken voor aanvang van het pensionverblijf zijn gegeven en moeten gedurende het hele verblijf geldig zijn. De hond moet ook minimaal een week van tevoren ontwormd en ontvlooid zijn.

Kosten

De aankomst- en vertrekdag worden beide als pensiondag in rekening gebracht. Je kunt de betaling per pin of contact aan ons voldoen bij het brengen van je hond. De pensionkosten zijn: € 12,50 per dag.

Reserveer tijdig!

Het is belangrijk tijdig te reserveren, anders hebben we misschien geen plek! Je kunt een plekje reserveren door ons pensionformulier in te vullen.