< Terug naar overzicht

Open dag in het Dierentehuis Alkmaar

7 september 2018

Zondag 30 september is het weer Open Dag in het Dierentehuis Alkmaar van 12.00-16.00 uurdierentehuis alkmaar

Kom jij ook op Zondag  30 september naar onze open dag? We zijn geopend van 12.00-16.00 uur

U kunt kennis maken met de honden en katten die weer een nieuw baasje zoeken .

Zondag 30 september is het weer zover, we geven weer een kijkje achter de schermen van het Dierentehuis Alkmaar. We hebben een Rommelmarkt
Hondenschool MarYvo hondenschool MarYvo
komt om het uur( 12.30 - 13.30 - 14.30 uur ) een demonstratie geven met honden die speuren en ook honden die de funcursus doen. Ook laten ze zien dat een asielhond het ook heel leuk vindt om iets te doen. 

PS:
Zoals al eerder vermeld op deze site is Hondenschool MarYvo aanwezig op de open dag van de dierenbescherming in Alkmaar op zondag 30 september. 
Hieronder volgt het programma van deze dag. 
Nogmaals delen wordt zeer op prijs gesteld in de hoop dat veel dieren middels deze dag op een gouden mandje getrakteerd worden. ☺️

Tevens geven wij voor de eerste twee honden die geadopteerd worden een gratis Gedrags en Gehoorzaamheidscursus weg.

Voor mensen die op deze dag besluiten een cursus bij Hondenschool MarYvo te gaan doen is er een korting van 10% per inschrijving.

Trimster Ilja van Trimsalon Victorie komt een paar van onze hondjes trimmen en u kunt ook advies krijgen over de vachtverzorging van uw hond.
trimsalon Victorie

Schminken
 voor de kinderenschminkenen we hebben een leuke Speurtocht. Kortom het wordt weer een gezellige middag waar u met al u vragen terecht kunt. De honden en katten worden op deze dag niet geplaatst, als u geinterreseerd bent in een hond of kat kunt u het dier reserveren, we vragen dan een borg van € 20.- contant. Er wordt dan een afspraak gemaakt op een later moment in die week voor de plaatsing.( dit om een impuls beslissing te voorkomen ). Het is niet toegestaan om eigen dieren mee te nemen in het asiel. Onze medewerkers en vrijwilligers geven u graag antwoord op al uw vragen.