Droopie

Omschrijving

Deze lieve, vrolijke spring in het veld in bij ons binnengekomen omdat zij veel te druk was voor het andere hondje in huis.
Droopie is een energieke dame van 1 jaar oud.  Zij is zeer vriendelijk naar mensen, jong en oud.  Andere honden vindt zij ook erg gezellig, maar deze moeten wel een beetje tegen haar drukte kunnen.  Met katten in een huis samenwonen vinden wij geen goed idee, deze denkt ze achterna te kunnen rennen en mee te kunnen spelen.

Ook buiten is Droopie een en al vrolijkheid, buiten vindt je leuke vlindertjes die je kan proberen te vangen, en overal bewegende grassprietjes en bloemen om naar toe te rennen.  Netjes aan de riem lopen moet Droopie nog een beetje leren, maar dit komt helemaal goed. Ze wil graag iets voor je doen en is erg leergierig. 

Droopie is op zoek naar een baasje die veel met haar gaat ondernemen, een huisje waar zij niet te lang alleen hoeft te zijn, en waar zij lekker veel aandacht krijgt.

Denkt u na het lezen van dit verhaal een match voor Droopie te kunnen zijn ? Mail dan naar asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl

Asiel

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Tel.: 088-8113440
E-mail: asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht