Sandy

Omschrijving

Hallo allemaal, ik zal mezelf even voorstellen aan jullie.
Mijn naam is Sandy en ben een lieve en prachtige zwarte Duitse Herder dame van ongeveer 2 jaar jong.  Voordat u gaat reageren lees alstublieft eerst goed mijn verhaal.

Ik ben op zoek naar een baan.
Oke wat voor baan dan hoor ik u denken. Nou de volgende baan (moet nog wel verder getraind, aangeleerd worden maar de potentie heb ik in ieder geval) lijkt me helemaal tof.

SPEUREN, SPEUREN EN NOG EENS SPEUREN

Ik werk graag met mijn neus, ik draag 24/7 me bal met me mee en geef deze niet makkelijk af.
Ik ben sociaal naar mensen en grote dieren (ben iets te geinteresseerd naar katten en kleine huisdieren)
In stress situaties ben ik niet op mijn best, want dan kan ik snappen (velletje bijten) en kan ik bij het zien van sommige honden (waar ik heel graag naar toe wil maar wat niet altijd kan) ook heel hard gaan gillen en snappen omdat ik het dan even niet meer weet wat ik moet doen. Breng je me op een goede manier tot rust dan kan ik de hele wereld weer aan.

Over mijn verleden is niet zo veel bekend helaas. 

Of ik een huis gewend ben is onbekend (maar het is wel iets wat ik heel graag wil) en daarom zoek ik een maatje die veel met mij wil werken en dat doe ik graag met en voor je. Ja, ik moet nog dingen leren maar, ik leer dan ook heel snel vooral als ik het kan afkijken van een vriendje/vriendinnetje. Ik wil dus het liefst samen met een andere hond wonen, en dat ik dan langzaam aan, aan een huis kan gaan wennen.  Knuffelen doe ik graag, en ik ben ook graag bij je in de buurt. Ik moet wel in een grote bench c.q. kennel als u niet thuis bent .

Wie oh wie geeft mij dat liefdevolle huis en die baan waar ik zo naar uitkijk zodat ik dan de hele dag met mijn maatje op stap mag en kan zijn.

Denkt u na het lezen van dit verhaal dat u een match kunt zijn, mail dan naar asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl

Asiel

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Tel.: 088-8113440
E-mail: asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht