Duvel

Omschrijving

Graag stellen wij deze lieve en knappe rottweiler dame aan u voor.

Duvel is een teefje van 2,5 jaar oud.  Naar volwassenen is zij echt een schat van een hond en een echte knuffelkont. Als ze je aan ziet komen lopen begint ze al helemaal te kwispelen en te schudden met haar billen. Kleine kinderen vindt Duvel niet leuk en daar zullen wij haar dan ook niet bij plaatsen.  Ook het samenwonen met katten ziet Duvel niet zitten.

De omgang met andere honden is voor Duvel soms nog moeilijk. Met de ene hond gaat het helemaal prima, en naar de andere hond kan zij behoorlijk uitvallen. Duvel is hier wel heel goed in te trainen, met de juiste begeleiding zal dit gedrag met de tijd steeds beter gaan worden. Om deze reden hebben we haar op een leuke manier de muilkorf aangeleerd.

Belangrijk om te weten is dat Duvel geopereerd is aan haar linker knie. Deze is inmiddels helemaal hersteld, maar er zal in de toekomst rekening gehouden moeten worden met dat ook haar rechter knie slechter zal worden.

Verder vindt Duvel het heerlijk om denk spelletjes met je te doen, te spelen met de bal en 
lekkere wandelingen te maken op het strand of in het bos.
Duvel kan best een paar uurtjes alleen thuis zijn als zij daarbuiten genoeg aandacht en beweging krijgt.

Wij zijn voor Duvel op zoek naar een huisje zonder kinderen en andere huisdieren. Wij zoeken een baasje met ervaring met het ras, zodat zij de juiste begeleiding gaat krijgen.


Denkt u een match voor Duvel te kunnen zijn?
Mail dan naar asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl

Asiel

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Tel.: 088-8113440
E-mail: asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht