Lynn

Omschrijving

Update Lynn:

Lieve Lynn gaat ontzettend goed vooruit en ze loopt nu al een tijdje aan tuig en dat bevalt goed..
Ze kwispelt veel meer en wordt met de dag vrolijker. Natuurlijk zijn er ook off day's en dan is ze een stapje terug maar steeds vaker is ze hier sneller uit. Ze komt nu gezellig knuffelen vanuit haarzelf en ze komt steeds vaker voorzichtig kennis maken met vreemdere mensen. Ze heeft een vriendje (Grey zie ook op deze site) waarmee ze nu samen in een hok zit en dat vinden ze beide helemaal super gezellig. Ook buiten gaat Lynn steeds beter vooruit. Haar paniek is zo goed als helemaal weg maar sommige situaties zijn nog wel steeds heel erg spannend en soms erg angstig, echter hersteld ze steeds sneller van die momenten.  Lynn is er nog niet maar ze maakt wel hele mooie en goede stappen vooruit. 

Super bange Lynn zoekt stabiel huis.

Een huis waar de kennis van hondengedrag aanwezig is en waar ze de tijd en aandacht krijgt om die fantastische hond te worden waarvan we weten dat ze kan zijn.

Lynn is bij ons gekomen nadat ze in beslag was genomen. Lynn is heel weinig gewend omdat ze voor zover wij weten haar hele leven in een kennel heeft geleefd. Mensen die op straat gewoon voorbij lopen zijn super eng, maar je ziet haar interesse in mensen groeien. Haar neusje gaat ze steeds meer gebruiken om informatie te verzamelen. Harde geluiden zijn verschrikkelijk, plotselinge bewegingen zijn doodeng maar ook dit kan ze inmiddels beter handelen zolang er maar vertrouwen in de persoon aan de andere kant van de lijn is. Een hond die ineens uit de bosjes of om de hoek komt is dramatisch. Ze schiet eerst weg om te vluchten, maar als ze de kans krijgt om even bij te komen en alles in zich op te nemen, is die hond dan toch ook wel interessant.

Lynn is een hond die de eerste maanden of misschien zelfs jaren niet los kan lopen (of misschien wel nooit),  omdat ze in blinde paniek weg rent als ze ergens van schrikt. Helaas schrikt ze van alles.
Inmiddels heeft ze het volste vertrouwen in 1 a 2 personen waarbij ze steun zoekt en krijgt in alle voor haar moeilijke momenten. De riem is ook eng, maar ze weet dan wel dat ze naar buiten gaat. Lynn moet aan een ijzeren riem uitgelaten worden want anders zal zij de riem doorbijten in voor haar enge situaties.

Voor Lynn zijn we op zoek naar mensen zonder kinderen, die in een rustige en groene omgeving wonen (geen stad of drukke omgeving). Mensen met heel veel geduld, heel veel liefde en die begrijpen wanneer zij meer begeleiding en steun nodig heeft. Vertrouwen geven en vertrouwen van haar krijgen is geweldig en daar kan je verder op bouwen.

Lynn kan niet zomaar met u mee naar huis en er zullen meerdere afspraken gemaakt moeten worden om haar aan u te laten wennen en om vertrouwen in u te krijgen.
Heeft u dat voor Lynn over? Zo ja dan krijgt u na veel geduld en liefde een schat van een hond.

Wie kan en wil Lynn die verdiende gouden mand geven?!

Asiel

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Tel.: 088-8113440
E-mail: asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht