Hero

Omschrijving

Hallo allemaal mijn naam is Hero en zoals u op de foto’s kunt zien lijk ik heel stoer en wild, maar eigenlijk heb ik een heel klein fragiel hartje. Ik ben niet zo heldhaftig als mijn naam doet denken. Ik kan soms erg onzeker zijn (bv in de auto) en in onbekende situaties.

Helaas ben ik hier weer terecht gekomen omdat mijn ex baasje door privé omstandigheden mij weer weg moest doen. Dit viel hem zeer zwaar en mij nog meer. Inmiddels ben ik wel weer gewend aan de routine hier en ben ik nog steeds dol op mijn verzorgsters.

 Tijdens onze wandelingen laat ik mij tot nu toe van mijn beste kant zien. Mijn goede eigenschap is dat ik heel netjes aan de lijn kan lopen, dat ik bij de meeste grote honden ook netjes mijn aandacht bij de wandeling kan houden mits je mij op de goede manier begeleid. Kom ik echter kleine hondjes tegen dan moet je me echt heel goed begeleiden anders neem ik het heft in eigen poten... Dit gaat na veel trainen al wel een stuk beter!

Omdat ik dus niet tegen alle hondjes even leuk reageer hebben mijn verzorgers mij zo’n raar ding (wat blijkbaar een muilkorf heet) leren dragen. Ik heb hier eigenlijk totaal geen bezwaar tegen want het doet mijn naam wel wat stoerder klinken als dat ik eigenlijk ben. Maar als u voor mij langskomt om kennis te maken zal ik mijn beste babyface opzetten.

Waar ben ik naar op zoek: Een rustig huishouden waar men ervaring heeft met iet wat onzekere honden. Mensen die echt mijn maatje willen worden en mij steunen daar waar ik het, het hardst nodig heb. Ik ben op zoek naar een baasje die lekker met mij aan de slag wil gaan en omdat ik een erg slimme hond ben ( al zeg ik het zelf) wil ik graag nieuwe dingen leren. Een klein blokje om is dus voor mij niet voldoende.

 Als mijn nieuwe baasjes het goed vinden kruip ik het liefst bij je onder de dekens. Een huis zonder andere dieren en zonder kinderen. Alleen thuis zijn kan ik best eventjes maar dit moet nog wel rustig opgebouwd worden.

 

Denkt u na het lezen van dit verhaal dat u een match zou kunnen zijn.
Stuur dan een mailtje naar asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl

Asiel

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Tel.: 088-8113440
E-mail: asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht