Nala

Omschrijving

Graag stellen wij deze knappe dame genaamd Nala aan jullie voor. Nala is een iets wat onzekere jonge meid van 8 maandjes oud, ze is een kruising tussen een herder en een mastiff.

Helaas weten wij niet zoveel over het verleden van Nala, wat wij hier vooral zien is dat ze nog maar weinig kent van de grote wereld. Ze vindt alles nog heel erg spannend en zoekt dan ook veel steun bij haar begeleider. Ondanks dat ze veel dingen nog heel erg spannend vindt wil ze het samen graag met je ontdekken. Wij zoeken dus ook een baasje voor haar die al ervaring heeft met wat angstige/onzekere honden.

Nala is sociaal naar andere honden maar ze wil ze wel eerst even leren kennen. Bij een onbekende hond loopt Nala gewoon door alsof de hond niet bestaat. Wanneer Nala een hond een beetje kent wil ze dan ook maar al te graag spelen. Wij denken dat het voor Nala goed zou zijn om met een stabiele hond samen te gaan wonen.

Bij ons is Nala nog niet helemaal zindelijk het is dus aan de nieuwe eigenaar om hiermee aan de slag te gaan. Een paar uurtjes alleen zijn zal voor Nala geen probleem zijn mits dit goed wordt opgebouwd.

Nala is opzoek naar een rustig huisje waarbij haar baasjes haar op de juiste manier begeleiden en de wereld op een positieve manier laten ontdekken. Mensen die niet te veel van huis zijn en haar veel  liefde willen geven.

Denkt u na het lezen van dit verhaal een goede match voor Nala te kunnen zijn ?
Mail dan naar : asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl

Asiel

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Tel.: 088-8113440
E-mail: asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht