Frodo

Omschrijving

Frodo is een gecastreerde kater van bijna 3 jaar oud.
Zijn baasje kon helaas door privé-omstandigheden niet meer voor hem zorgen.

Frodo is een echt karaktertje, lekker eigenzinnig en eigenwijs. Hij geeft duidelijk aan wat hij wel of niet leuk vindt. Zo kan hij gezellig op schoot springen en zich lekker nestelen, maar vindt hij het soms niet prettig om dan vervolgens uitvoerig geknuffeld te worden. Als je zijn grenzen respecteert, is het een erg grappig en lief katje. Hij vindt het bijvoorbeeld erg leuk om uit de kraan in de wasbak te drinken en kan dan lekker spetteren met water. Ook speeltjes vindt hij leuk.

Een frisse neus halen vindt Frodo lekker en in een tuin kan hij lekker zijn energie kwijt. Frodo negeert in het asiel de andere katten, maar wij denken dat hij een huisje alleen het fijnste vindt zodat hij lekker alle aandacht voor zich heeft. Hoe Frodo op honden reageert weten wij niet, maar dat zouden wij voor u kunnen testen.

Wij zoeken een rustig huisje voor Frodo zonder kinderen. Als het namelijk te druk wordt, voelt hij zich niet op zijn gemak en dat wil je natuurlijk niet. Frodo heeft een licht hartruisje, maar hier hoeft hij geen medicijnen voor in te nemen. Kleine ruimtes vindt Frodo niet fijn en ook niet om opgesloten te worden, dat laat hij dan ook duidelijk merken.

Denkt u dat Frodo bij u past dan kunt u een email sturen naar info@dierentehuisamstelveen.nl. Graag met een duidelijke uitleg over uw thuissituatie zodat wij kunnen beoordelen of de situatie pas bij Frodo.

Asiel

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Tel.: 020-6431440
E-mail: info@dierentehuisamstelveen.nl

Terug naar overzicht