Pataté

Omschrijving

Op dit moment hebben we ontzettend veel aanvragen binnen gekregen voor Pataté.
Daarom is het op dit moment niet mogelijk om hier nog op te reageren.

Hallo allemaal!


Mijn naam is Pataté en ik ben nog al een vocale drukte maker! Ik ben een gecastreerde kater van ongeveer 1,5 jaar oud die al een behoorlijke reis heeft afgelegd. Ik kom namelijk uit Marokko! Daar heeft een hele lieve meneer mij gevonden toen ik 2 dagen oud was en met de fles groot gebracht. Daarna zijn we verhuisd naar Frankrijk met het hele gezin en ging mijn baasje studeren in Nederland. Echter door ruimte gebrek kon ik niet mee en bleef ik achter in Frankrijk. Na een tijdje had mijn baasje in Nederland een nieuw huisje gevonden waar ik wel mee naar toe kon en ben daarna dus ook richting Nederland vertrokken. Door al het gereis en gemis van mijn baasje raakte ik een beetje ontregeld en herkende ik mijn baasje dan ook niet meer terug. Ik was zo gefrustreerd dat ik hem zelfs begon aan te vallen. Nou ik als miniatuur tijger kan dan best veel pijn doen met mijn bekkie en klauwen. Hierdoor ben ik met groot verdriet afgestaan aan de SAZ. 
Dierentehuis Amstelveen had genoeg plek en nadat ik bij de SAZ een beetje was bijgekomen mocht ik gaan zoeken naar mijn forever home waar ik oud mag worden. Dit mag ik gezellig doen bij Dierentehuis Amstelveen.
Hier zijn mijn verzorgers razend gek van mij. Ik speel, ren ben vocaal eigenlijk alles wel een beetje wat in de buurt van een Bengaal. Ik kan erg baldadig zijn en ben dat ook wel echt op zoek naar een huis waar ik uiteindelijk naar buiten kan. Waar ik heerlijk kan spelen en iemand die tegen een beetje bijdehante kat kan.


Ik ben zeker niet de bangste voor honden alleen hebben we nog nooit echt contact gehad. De reactie op een hond weten mijn verzorgers dus niet goed maar bang ben ik er niet voor.  Verder deel ik mijn ruimte met andere katten alleen hebben niet nooit interesse in mij. Dus als ik echt bij een kat geplaatst moet worden zoek ik wel echt een buddy. Mijn verzorgers denken dat het verstandig is om mij misschien juist alleen te plaatsen met veel geestelijke en fysieke uitdaging.
Ben jij een persoon die er wel van houdt om wat concurrentie in huis te hebben? Leven in de brouwerij en een miniatuur tijger n huis te hebben? Neem dan zo snel mogelijk contact met het dierenasiel op voor een afspraak!

Asiel

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Tel.: 088-8113440
E-mail: asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht