Bamboo

Omschrijving

Op dit moment hebben we ontzettend veel aanvragen binnen gekregen voor Bamboo.
Daarom is het op dit moment niet mogelijk om hier nog op te reageren.

Mijn naam is Bamboo,
Een prachtige lieve onzekere kitten van ongeveer 8 mnd oud. Ik ben tijdens een vangactie met allemaal andere katten gevangen op een bedrijventerrein en ben daardoor ook niet heel veel gewend. Ik ben terecht gekomen bij de SAZ. Na hier te zijn gessocialiseerd ben ik adoptie klaar en is het voor mij tijd om samen met Stokkie mijn beste mattie een huisje te gaan zoeken.
Ik ben inmiddels zo ver dat ik kan genieten van knuffelen alleen pak mij nog niet vast. Dit vind ik het heel eng! Ik heb dus echt tijd nodig om mijn omgeving en verzorgers te vertrouwen. Wel houd ik onwijs van spelen en kan je op die manier met mij echt een band op bouwen. Knuffelen doe ik graag met Stokkie en we lopen ook regelmatig synchroon te knuffelen.
Wij zijn op zoek naar een huisje waar we de mogelijkheid krijgen om nog meer te ontwikkelen. Kinderen kunnen we aan wennen alleen dan wel graag boven de leeftijd van 10. Daar onder zijn ze met regelmaat nog wat te luid en te druk voor wat ik allemaal heb mee gemaakt.
Ik ben zindelijk en gebruik de krabpaal, ik zit graag hoog of ergens in maar knuffel graag wanneer je op de grond komt zitten.


Ben jij mijn nieuwe thuis?

Asiel

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Tel.: 088-8113440
E-mail: asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht