< Terug naar overzicht

Bedankt allemaal!

Lokaal

25 april 2019

Update: 
Wij willen iedereen bedanken voor de donaties! Inmiddels is Frosty geopereerd. Het was een pittige ingreep maar de operatie is erg goed gegaan! De dierenarts is heel tevreden. Tevens is Frosty bijgekomen en maakt het erg goed. Zo goed, dat wij binnenkort op zoek zullen gaan naar een nieuw huis! Deze knuffelaarster heeft het zonder meer verdiend.Op 06-04 is Frosty bij ons binnengebracht. Deze dame is al op hoge leeftijd, namelijk 20 jaar, maar geniet nog volop van het leven. 

Helaas heeft zij afscheid moeten nemen van haar lieve bazin en hierdoor is ze bij ons gekomen. Op dit moment wordt Frosty goed verzorgt in haar pleeggezin. Hier geniet zij dan ook ontzettend van.

Dierenartsbezoek
Onze dierenarts heeft Frosty meerdere keren onderzocht. Frosty zat namelijk onder de wondjes (met name op de oren) en licht dichtgeknepen oog. De wondjes zijn inmiddels hersteld en er groeien alweer haren op de kale plekken van haar oren. 

Entropion
Omdat zij wat kneep met haar ogen is er goed naar haar ogen gekeken. Beginnende entropion was de diagnose. Dit betekend een naar binnen gedraaid onderooglid. Deze afwijking kan het het gevolg van veroudering zijn. De wimpers en de huid van het ooglid wrijven hierdoor tegen het oog. Dit veroorzaakt een rood en geïrriteerd oog, dat gevoelig is voor licht en wind. 

Help ons redden
Omdat Frosty al op leeftijd is, en zij hier in eerste instantie minimaal last van had, hebben wij (na overleg met de dierenarts) ervoor gekozen om haar oog 2x daags te zalven. 
Helaas mocht dit niet zo blijven en heeft Frosty er op dit moment zo dusdanig last van dat wij haar graag willen helpen met een operatie. Deze operatie kost ongeveer €400,- en we hopen dat jullie ons willen helpen. Ondanks haar leeftijd geniet ze er namelijk nog zo ontzettend van om hier te zijn dat we dit geen reden vinden om haar te laten gaan. Wij willen haar graag helpen om haar de laatste jaren zo pijnloos mogelijk door het leven te helpen. Wil jij ons helpen om de zorg voor Frosty te bekostigen? Steun ons dan met een gift. Namens Frosty en alle verzorgers alvast heel hartelijk dank!

((Als zij hersteld is van de operatie zullen wij een huis voor haar zoeken waar zij haar laatste jaren mag slijten)).