< Terug naar overzicht

Wie kan en wil Duvel helpen?

Lokaal

12 oktober 2019

Arme Duvel had de laatste paar dagen ontzettend veel pijn.
Geluk bij een ongeluk konden we sneller dan verwacht terecht voor de operatie.

Duvel is gisteren door de specialist behandeld en moet de komende twee weken absolute benchrust houden.
We gaan haar de komende tijd extra verwennen met heel veel knuffels en aandacht en hopen dat ze er snel bovenop komt.

Wij willen je ontzettend bedanken voor je gulle gift en natuurlijk zijn alle donaties nog steeds van harte welkom!

https://dierentehuis-amstelveen.voordierenbescherming.nl/project/wie-wil-en-kan-duvel-helpen/updates/4234-update-over-duvel?utm_source=kentaa&utm_medium=facebook&utm_campaign=dierenbescherming&fbclid=IwAR26yNuQGpQ4groSShIKhq7oytjg4XVmVeCCs2gNHZ6624a_6xfp6fbDSDk
Hallo!

Graag stel ik mijzelf even aan je voor: Mijn naam is Duvel, ik ben een rottweiler teefje van 2 jaar oud. Helaas ben ik door privé omstandigheden in het asiel terecht gekomen. Mijn verzorgers hier noemen mij een lieve, gezellige, knappe dame en dat kan ik alleen maar beamen :) In de aanloop naar mijn plaatsing is gebleken dat ik een paar deukjes heb opgelopen, waar wij nog even mee aan de slag wilden gaan. Ik ben hierin enorm vooruit gegaan en ik was klaar om naar een nieuw huisje te gaan.

Dit ben ik! (rechts op de foto)

En toen...
Alles ging dus supergoed! Totdat ik drie weken geleden tijdens het spelen last kreeg van mijn achterpoot. Ohjee! Na onderzoek en foto’s is gebleken dat mijn kruisband aan het scheuren is. Om deze reden heb ik een operatie nodig. Mijn verzorgers en ik willen niet wachten totdat mijn kruisband helemaal doorgescheurd is, omdat dit mij heel veel pijn zal geven.

Maar er is hoop!
Er zijn voor mij meerdere operaties mogelijk, één daarvan kan pas gebeuren als de kruisband helemaal is doorgescheurd. Tot die tijd zal ik dan met pijn moeten blijven lopen, wat al niet leuk is, maar ook mijn gedrag in het asiel niet ten goede komt. Geen ideale oplossing dus! De tweede optie is beter, dit is een operatie die nu al kan gebeuren. Het is een pittige en iets duurdere operatie, maar zal mijn leven snel weer een stuk leuker maken. Het geeft mij opnieuw de kans mijn toekomstige baasje te kunnen vinden waar ik zo naar verlang. Graag zou ik jullie willen vragen om mij te helpen om weer als een blije speelse hond door het leven te gaan. 

Met een balletje spelen word ik héél blij van!

Help jij mee om de operatie van Duvel te bekostigen?
Dankjewel voor jouw steun!


P.s. ik zoek ook nog een baasje. Ben jij misschien wel mijn nieuwe eigenaar? Neem dan contact op met één van de medewerkers van Dierentehuis Amstelveen en wie weet worden wij vrienden voor het leven!