Pension

Gaat u op vakantie of kunt u om andere redenen even niet voor uw dier zorgen, dan kunt u hem of haar met een vertrouwd gevoel bij ons te logeren brengen.

Direct reserveren voor het pension!


De medewerkers van ons tehuis doen er alles aan om het verblijf van jouw dier een vrolijke vakantiesfeer te geven. Zo proberen zij honden zoveel mogelijk te combineren met soortgenoten voor het sociale contact. Lekker ravotten, spelen en zelfs soms warm tegen elkaar aan een dutje doen. Uiteraard biedt de huisvesting ook gelegenheid tot privacy in de verwarmde binnen verblijven en buitenverblijven. 
De honden hebben de hele dag vrij toegang tot de buitenverblijven en ze gaan groepsgewijs onder toezicht van een verzorger een aantal malen naar het speelveld, waar ze naar hartelust kunnen graven en rennen. Naast de speelvelden worden de honden ook meegenomen voor een wandeling in de polder.

Heeft jouw hond een speciaal dieet, of medicijnen nodig? Neem dit dan mee en vertel onze medewerkers wat de hond precies nodig heeft. Onze dierverzorgers zullen ervoor zorgen dat de hond de juiste verzorging krijgt.

Voorwaarden

  • De hond moet op tijd zijn gevaccineerd tegen hondenziekte, parvo en hepatitus (deze enting is 3 jaar geldig), ofwel een cocktailenting en een kennelhoest enting gehad hebben. Bij ons worden honden ook aangenomen als ze een geldige titerbepaling hebben (deze kan afgegeven zijn voor meerdere jaren).  De entingen moeten bij het brengen van uw hond tenminste 14 dagen oud zijn en mogen niet verlopen gedurende het pensionverblijf. Mocht u vragen hebben m.b.t. de entingen kunt u gerust contact met ons opnemen voor meer informatie.
  • Als je de hond brengt, dien je het vaccinatieboekje in te leveren. Dit krijg je terug wanneer je de hond weer komt halen.
  • De betaling voor de gehele duur van de vakantie dient bij het brengen van de hond betaald te worden. Bij eerder ophalen van de hond worden de overgebleven overnachtingen niet terugbetaald.

Tarieven & pensionvoorwaarden 


Halen en brengen kan tijdens onze openingstijden: van ma t/m za tussen 13.00 tot 16.00 uur. Op zon- en feestdagen zijn wij niet geopend voor het pension. Deze dagen willen benutten om onze aanwezige dieren extra aandacht/training te geven.