Pension

Ga je op vakantie of kun je om andere redenen even niet voor je dier zorgen, dan kun je hem of haar met een vertrouwd gevoel bij ons te logeren brengen.

Direct reserveren voor het pension!

De medewerkers van ons tehuis doen er alles aan om het verblijf van jouw dier een vrolijke vakantiesfeer te geven. Zo proberen zij honden zoveel mogelijk te combineren met soortgenootjes voor het sociale contact. Lekker ravotten, spelen en zelfs soms warm tegen elkaar aan een dutje doen. Uiteraard biedt de huisvesting ook gelegenheid tot privacy in de verwarmde, ruime binnenverblijven. Ook honden hebben hier zo nu en dan behoefte aan. De honden hebben de hele dag vrij toegang tot de ruime buitenverblijven en ze gaan groepsgewijs onder toezicht van een verzorger een aantal malen naar de zandbak, waar ze naar hartelust kunnen graven en rennen.

Heeft jouw hond een speciaal dieet, of medicijnen nodig? Neem dit dan mee en vertel onze medewerkers wat de hond precies nodig heeft. Onze dierverzorgers zullen ervoor zorgen dat de hond de juiste verzorging krijgt.

Voorwaarden

  • De hond moet op tijd zijn gevaccineerd tegen hondenziekte, parvo en hepatitus (deze enting is 3 jaar geldig), ofwel een cocktailenting gehad hebben. Bij ons worden honden ook aangenomen als ze een geldige titerbepaling hebben (deze kan afgegeven zijn voor meerdere jaren).  De entingen moeten bij het brengen van uw hond tenminste 7 dagen oud zijn en mogen niet verlopen gedurende het pensionverblijf. Mocht u vragen hebben m.b.t. de entingen kunt u gerust contact met ons opnemen voor meer informatie.
  • Een extra vaccinatie tegen kennelhoest is niet verplicht.
  • Als je de hond brengt, dien je het vaccinatieboekje in te leveren. Dit krijg je terug wanneer je de hond weer komt halen.
  • De betaling voor de gehele duur van de vakantie dient bij het brengen van de hond betaald te worden. Bij eerder ophalen van de hond worden de overgebleven overnachtingen niet terugbetaald.

Tarieven & pensionvoorwaarden 


Halen en brengen geschiedt tijdens onze openingstijden: van 13.00 tot 16.00 van maandag tot en met zaterdag.