Pension

De Dierenbescherming heeft door een combinatie van factoren moeten besluiten dat het niet langer verantwoord is om Dierentehuis Amstelveen nog langer open te houden. Door het wegvallen van essentiële stafleden ontstaat een tekort aan personeel, dat in deze coronacrisis onmogelijk op korte termijn is aan te trekken en goed in te werken. Zeker met inachtneming van de geldende gezondheidsmaartregelen. Hierdoor is het onverantwoord om de bedrijfsvoering voort te zetten en gaan wij over tot een tijdelijke sluiting.

pension tijdelijk dicht

Tijdelijk geen pension/dagopvang meer per 1 mei 2020

De tijdelijke sluiting van het asiel betekent ook dat de pension- en dagopvangfunctie voorlopig stopt. In de afgelopen periode hebben we al veel minder dieren in het pension gehad. Vermoedelijk omdat veel mensen nu thuis zijn en zelf voor de dieren kunnen zorgen. Nu onze locatie voorlopig dicht gaat, zal het vanaf 1 mei niet meer mogelijk zijn je dier bij ons in het pension/dagopvang te brengen.

Heb je nog een reservering staan?

Heb je voor dit jaar nog een reservering bij ons uitstaan? Dan kun je de reeds gemaakte kosten terugvorderen door onderstaande informatie door te sturen naar facturen.amstelveen@dierenbescherming.nl.
Naam eigenaar:
Adres:
Postcode/woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
IBANnummer:
Bedrag:
Naam dier:
Reserveringsnummer:
Soort dier:
Datum reservering:


Heb je een reservering voor later in het jaar uitstaan, dan adviseren wij om elders een reservering voor je huisdier te maken. Er zullen vooralsnog geen nieuwe reserveringen worden aangenomen. Wij verwijzen je door naar onze andere opvangcentra:

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565, 2131 MT Hoofddorp
Telefoonnummer:  088-8113430
E-mailadres: sdo@dierenbescherming.nl

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5, 2041 XA Zandvoort
Telefoonnummer: 088-8113420
E-mailadres: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Kerbert Dierentehuis
Heerenduinweg 8
1971 JE Ijmuiden
Telefoonnummer: 088-8113450
E-mailadres: kerbert@dierenbescherming.nl

Dierentehuis Alkmaar (Bevindt zich tijdelijk op een andere locatie)
Westerweg 70,
1446 AG Purmerend
Telefoonnummer: 088-8113690
E-mailadres: dierentehuisalkmaar@dierenbescherming.nl

Heb je vragen over het afstand doen van je dier/gevonden dier/vermissing binnen onze regio:

Dan verwijzen we je door naar: sdo@dierenbescherming.nl

Wij vinden het jammer dat wij op dit moment niet van dienst kunnen zijn, maar hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd! Houd vooral de website in de gaten over de verdere ontwikkelingen van ons Dierentehuis Amstelveen.