Collecteweek 2018: help jij ons asiel?

Van 30 september tot en met 6 oktober 2018 vindt de landelijke collecteweek van de Dierenbescherming weer plaats. In die week gaan duizenden vrijwilligers massaal langs de deuren om donaties op te halen. Help jij ook mee

Omdat wij niet gesubsidieerd worden door de overheid, zijn er volop donaties nodig om dieren te kunnen blijven redden, beschermen en opvangen. In de collecteweek kunnen we dan ook heel goed extra donaties gebruiken, maar ook collectanten om die donaties binnen te halen. Hieronder lees je hoe ook jij kunt helpen.

Doneren in de collecteweek

Tienduizenden dieren belanden jaarlijks in de asielen van de Dierenbescherming. Zo ook in ons asiel. Dieren die ons hard nodig hebben. Om een gevuld buikje te krijgen, maar ook voor een medische check-up. Zo weten we immers precies wat er eventueel met hen aan de hand is en hoe wij hen nog beter kunnen helpen. Iedere donatie helpt ons – en hen! – om dit te kunnen blijven doen. Om hen te kunnen blijven opvangen. Om hen de verzorging te kunnen blijven geven die ze nodig hebben. Bij ieder dier in nood opnieuw. Zoals altijd geldt dat alle beetjes helpen, dus iedere donatie is meer dan welkom!