Help dieren door online collecteren

Eind augustus postten wij een bericht op onze website over de landelijke collecteweek van de Dierenbescherming. Een collecteweek die ondertussen in volle gang is. Een hele hoop mensen collecteren daarnaast online. Ook jij kunt dat doen, door een digitale collectebus aan te maken.
Help dieren door online collecteren

Waar je bij de landelijke collecteweek van de Dierenbescherming als collectant langs de deuren moet gaan, werkt online collecteren gewoon vanuit huis. Handig wanneer je graag dieren in nood wilt helpen, maar niet veel tijd te besteden hebt. Je maakt namelijk simpelweg een digitale collectebus aan en verspreidt deze onder vrienden en
familie.


Digitale collectebus aanmaken

Allereerst moet je online jouw eigen digitale collectebus aanmaken, via de speciaal daarvoor opgezette webpagina. Daar vragen we om een aantal gegevens, waaronder jouw motivatie om te collecteren. De reden die je daar invult, komt bij je digitale collectebus te staan. Jouw reden is dus voor iedereen zichtbaar en dan ook dé manier om mensen te overtuigen een donatie in je collectebus te doen. Je kunt het zo kort of uitgebreid omschrijven als je zelf wilt en deze reden bijvoorbeeld ook gebruiken wanneer je je collectebus deelt met vrienden en familie.