Pablo

Omschrijving

Pablo is als vondeling bij ons binnen gekomen. Hij heeft een tijdje rond gezworven en dat kan je aan hem merken. Doordat hij voor zichzelf heeft moeten zorgen is hij snel onder de indruk en een beetje argwanend, dit gedrag zien we nog steeds als hij in de kennel zit. Als hij je goed kent is hij een knuffel en is hij graag bij je in de buurt. Soms is hij zelfs zo blij met de aandacht dat hij van geluk in je armen springt, op zulke momenten kan hij wel wat sturing gebruiken.

Als we hem meenemen naar onze balie krijgen we een goede indruk van hoe Pablo  zich waarschijnlijk zal gedragen in huis. Daar is hij namelijk ontspannen, gedraagt zich netjes en is speels. Ook gaat hij braaf op zijn kleedje liggen slapen als we eventjes weg gaan. Wel vindt hij het heerlijk om op zijn speeltjes te sabbelen en te knabbelen. Hij slaat wel aan als er onbekende mensen binnen komen maar ach, zo houdt hij eventuele inbrekers wel buiten de deur.

Voor Pablo zoeken we iemand die hem een rustige leefomgeving kan bieden, iemand die hem steunt als hij het spannend vindt en iemand die hem begeleidt, want hoe goed Pablo ook vooruit gaat, bij tijd en wijle blijft het onze held op sokken.

Asiel

Dierentehuis De Hof van Ede
Verlengde Arnhemseweg 144
6718 SM Ede
Tel.: 088-8113530
E-mail: dehofvanede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht