Triana

Omschrijving

Let op! Triana verblijft nog bij haar eigenaar. Als u interesse in haar heeft kunt u ons mailen met een beschrijving van uw thuissituatie en telefoonnummer en dan zorgen wij dat u in contact gebracht wordt met de eigenaar.

Triana, een vriendelijke hond die helaas vanwege omstandigheden herplaatst moet worden. Triana is een prachtige kruising herder x bulldog dame met Spaans bloed. Zij is destijds via een Stichting naar Nederland gekomen en inmiddels al helemaal ingeburgerd. Triana kan goed met andere honden overweg, in huis is ze gewend dat er vaak tijdelijke opvanghondjes waren en dat vond ze allemaal prima. Buitenshuis kan ze nog wel eens blaffend op andere honden afrennen, dan vindt ze soms een beetje spannend. Het is dan ook geen voorwaarde dat er al een hondenmaatje in huis aanwezig is, wel is het belangrijk dat er voldoende tijd voor haar is. Triana is namelijk een echt gezelligheidsdier en is graag bij je in de buurt. Maar als je even weg moet voor een boodschap of voor werk heeft ze er ook geen problemen mee om rustig op je te wachten en het huis voor je te bewaken. Triana heeft in Spanje Leishmania opgelopen maar de ziekte is op tijd geconstateerd waardoor ze daar verder geen last van heeft. Voor de zekerheid krijgt ze er nog wel een pilletje per dag voor maar dat zou mogelijk ook afgebouwd kunnen worden.  Triana kent de basiscommando’s en kan goed los lopen.

Let op! Triana verblijft nog bij haar eigenaar.
Als u interesse in haar heeft kunt u ons mailen op dehofvanede@dierenbescherming.nl
Vermeld in de mail een beschrijving van uw thuissituatie, ervaring met honden en uw telefoonnummer en dan zorgen wij dat u in contact gebracht wordt met de eigenaar.

Asiel

Dierentehuis De Hof van Ede
Verlengde Arnhemseweg 144
6718 SM Ede
Tel.: 088-8113530
E-mail: dehofvanede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht