Zazou (kitten)

Omschrijving

Zazou is een mooi katertje, die niet zo’n beste start heeft gehad. Hij is gevonden langs de weg toen hij nog jong was. Zonder moeder, alleen, in de buurt van boerderijen. Helaas mistte niemand hem en is hij nu klaar voor een liefdevol huisje. Doordat Zazou een achterstand in de socialisatie heeft, vraagt het wel wat extra inzet en liefde om hem een fijne plek te bieden. 
Toch heeft hij al enorme sprongen voorwaarts gemaakt! Inmiddels is hij erg blij als je met een touwtje met hem speelt, en hij laat zich al steeds beter aaien en oppakken. Ervaring met schuwe kittens kan handig zijn, dan weet je hoe je hem nog verder kunt helpen. Dit is echter zeker geen must, wij denken ook altijd graag mee. Heb je tijd, energie en liefde om dit prachtige jongetje een mooi plekje te bieden, dan komt het vast helemaal goed. Hij zal wel een gevoelig katje blijven, maar kan wel een liefdevolle huisgenoot zijn. Een andere sociale kat waar hij zich aan kan optrekken, zou voor Zazoe waarschijnlijk fijn zijn

Let op! Onze kittens verblijven in gastgezinnen, het is dus niet mogelijk om ze bij ons in het asiel te bezoeken.

Als u interesse in één van onze kittens heeft, kunt u ons bellen op 06-83528086 tussen 14.00 en 16.00 op werkdagen en zaterdag . Op emails en voicemail wordt niet gereageerd.

Asiel

Dierentehuis De Hof van Ede
Verlengde Arnhemseweg 144
6718 SM Ede
Tel.: 088-8113530
E-mail: dehofvanede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht