Tinus (kitten)

Omschrijving

Edit 11-10-2021: Inmiddels geniet Tinus volop van geaaid worden. Hij vindt het niet alleen lekker, hij komt er zelfs om vragen! Ook als hij aan het gespin van een van de andere kittens hoort dat er aandacht te halen valt, komt hij er meteen aan. Wel valt op dat hij het aaien tot nu toe vooral laat gebeuren door degene die bijna altijd thuis is. Dus een nieuw thuis bij rustige mensen die veel thuis zijn en hem de tijd gunnen, zou ideaal voor hem zijn.



Tinus is een lief, zachtaardig katertje. Hij is graag bij je in de buurt, aaien vindt hij nog net even te spannend. Waarschijnlijk zal hij bij rustige mensen die hem de tijd gunnen in de toekomst wel aaibaar zijn. Hij is al erg nieuwsgierig en komt ook echt in de buurt hangen als de andere kittens bij ons gaan spinnen van het aaien.


Honden vindt hij helemaal niets. We zien hem regelmatig nieuwsgierig komen kijken wanneer één van de andere kittens geniet van een knuffel.
Als hij dingen spannend of niet leuk vindt, geeft hij dit vooral aan door weg te willen. Weg uit de kamer, uit het huis. Hij kan dan echt bij de deur gaan zitten mauwen om aan te geven dat hij het niet leuk vindt. Veranderingen kunnen voor hem ook stressvol zijn.

Verder is het een gezellig manneke, een echte kitten, lekker speels. Samen spelen met een hengel vindt hij echt leuk, dat doet hij luid spinnend. We zoeken voor hem een thuis bij een goed sociale, zachte andere kat of kitten en bij mensen die veel thuis zijn.

Let op! Onze kittens verblijven in gastgezinnen, het is dus niet mogelijk om ze bij ons in het asiel te bezoeken.
Als u interesse in één van onze kittens heeft, kunt u ons bellen op 06-83528086 tussen 14.00 en 16.00 op werkdagen en zaterdag . Op emails en voicemail wordt niet gereageerd.

Asiel

Dierentehuis De Hof van Ede
Verlengde Arnhemseweg 144
6718 SM Ede
Tel.: 088-8113530
E-mail: dehofvanede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht