Gina (kitten)

Omschrijving

We zoeken een fijne baas voor Gina samen met haar broertje Gino. Gino ontdekt alles eerst, waarna Gina hem na gaat doen als ze er klaar voor is. 
Gina is een rustig en parmantig dametje. Ze is verlegen en ook heel nieuwsgierig. Vanaf een hoog plekje observeert ze wat er om haar heen gebeurt. Als Gino zich laat aaien komt ze vlakbij zitten kijken. Om zichzelf te laten aaien, vindt ze nog te spannend. Gina kijkt altijd eerst toe als Gino speelt en komt het later voorzichtig ook proberen. Balletjes zijn favoriet. Ze komt heel graag liquid snack van je vinger likken en je kunt haar daar zelfs mee op je schoot lokken. Gina geniet van gezelschap, zolang je haar niet aan probeert te raken. Bij onverwachte of nieuwe bewegingen of geluiden schiet ze snel weg naar een veilig plekje en komt na een tijdje stilletjes terug geslopen. Een woonomgeving waar er ruimte en geduld is om zich op haar tempo te ontwikkelen is het beste voor haar. Zonder de verwachting van een knuffelkat, zal Gina een heel fijne kat zijn, die op haar eigen stille observerende wijze geniet van alles. 

Let op! Onze kittens verblijven in gastgezinnen, het is dus niet mogelijk om ze bij ons in het asiel te bezoeken.
Als u interesse in één van onze kittens heeft, kunt u ons bellen op 06-83528086 tussen 14.00 en 16.00 op werkdagen en zaterdag . Op emails en voicemail wordt niet gereageerd.

Asiel

Dierentehuis De Hof van Ede
Verlengde Arnhemseweg 144
6718 SM Ede
Tel.: 088-8113530
E-mail: dehofvanede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht