Open dag Dierentehuis Kennemerland september 2019

29 september 2019
Open dag Dierentehuis Kennemerland september 2019

Altijd al willen weten hoe het er in een asiel aan toe gaat? Op zoek naar een lieve huisgenoot? Dan is dit het moment! Dierentehuis Kennemerland in Zandvoort organiseert op zondag 29 september aanstaande een Open Asieldag. Iedereen is op die dag van harte welkom om tussen 12.00 en 16.00 uur een kijkje achter de schermen te komen nemen.

Er is van alles te beleven: er zijn diverse demo’s, rondleidingen en onze asielhonden worden voorgesteld op de rode loper. We hebben een kattengedragsdeskundige die meer kan vertellen over het gedrag van je kat. De kinderen kunnen een speurtocht doen, als dier geschminkt worden of een kijkje nemen in de frettenspeelhoek van 'Frettig Gestoord'. Ook is er een springkussen en kunnen de asielkatten worden voorgelezen. Daarnaast hebben we ook aan de inwendige mens gedacht; er is heerlijk zelfgemaakt gebak, Soep van Fleur en natuurlijk koffie! Alle opbrengsten zijn vanzelfsprekend voor de dieren in het asiel.

Kortom een dag die je niet mag missen, de asieldieren kijken al uit naar je komst! Op de Open Asieldag kunt je een dier alleen reserveren, er worden geen dieren geplaatst. Hou onze facebookpagina in de gaten voor de laatste informatie over de open dag.


Praktische informatie

Locatie Je bent van harte welkom bij Dierentehuis Kennemerland, Keesomstraat 5, 2041 XA Zandvoort, op zondag 29 september tussen 12.00 en 16.00 uur.
Leeftijd 0 - 100 jaar
Kosten gratis

Bekijk alle activiteiten