Bex

Omschrijving

Molenpaard zoekt sterke baas!

Ze noemen mij hier het molenpaard; dit omdat ik vrij groot ben natuurlijk! Bex is mijn naam en ik ben een Duitse Herder reu van 1,5 jaar jong. Ik ben in het asiel terechtgekomen omdat mijn eigenaar door medische omstandigheden niet meer voor mij kon zorgen.

Naar mensen ben ik een echte knuffelkont, ik ben vrij groot en ook erg lomp. Kinderen vind ik wel reuze gezellig hoor maar ze moeten er wel rekening mee houden dat ik ze omver kan lopen. Ook ben ik enthousiast en gek op spelen met een bal of lekker wandelen!

Naar andere honden ben ik vriendelijk, in het asiel heb ik ook al een leuke herder vriendin en hier speel ik graag mee samen. Wel kan ik aan de lijn trekken maar dit is af te leren. Ik kan ook goed luisteren en de basis zit er goed in.

Omdat ik zo uit de kluiten gewassen ben liep ik in het begin best vreemd. Ze hebben allemaal rontgenfoto's gemaakt en hier was niets verkeerds op te zien. Wel had ik heel weinig bespiering op mijn achterhand en moest ik dus veel bewegen. Nu zijn we inmiddels  3 weken verder en loop ik al een stuk beter en ben ik goed spieren aan het kweken, afgelopen week kreeg ik zelfs een injectie anabolen. Dit moet misschien nog een paar keer herhaald worden en het is dus heel belangrijk dat ik goed blijf bewegen bij mijn nieuwe baas. Zwemmen en wandelen op verschillende ondergronden zou heel goed zijn voor mij.

Ik doe graag wat voor mijn baas en kan even alleen thuis blijven. Ik zoek echt mensen die voor mij gaan en samen met mij aan de toekomst werken.

Zoek jij een maatje voor het leven?
Neem dan snel contact op met mijn verzorgers!

Asiel

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
Tel.: 023-571 38 88
E-mail: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht