Bailey

Omschrijving

Ik ben helaas in het asiel gekomen omdat mijn baasje niet meer voor mij kon zorgen vanwege ziekte. Mijn naam is Bailey en ik ben een kruising Argentijnse Dog met Old English Bulldog.

Naar mensen ben ik heel vriendelijk en enthousiast, kinderen ben ik ook gewend in alle leeftijden en deze zijn geen probleem voor mij. Ik kan wel een beetje lomp zijn dus ze moeten niet schrikken van me ik bedoel het namelijk echt heel goed. Ik ben ook graag bij mijn baas dus ik zoek iemand die niet fulltime werkt maar lekker met mij aan de slag wil gaan.

Tegen andere honden ben ik heel wisselend, ik zoek daarom een baas die het niet erg vindt om mij aangelijnd te houden. Ik heb met een reu in huis gewoond dit ging goed zolang er maar geen eten in het spel is. Met een stabiele reu van hetzelfde kaliber zou ik best kunnen samenwonen mits mij baas verantwoordelijk is.
Eten deden wij namelijk gewoon apart omdat ik het anders kostte wat het kostte wil pikken. Ook alleen thuis blijven deden we afgescheiden en dan zat ik in een bench en dit ging prima en kon ik een paar uur alleen thuis blijven.

Met katten kan ik niet overweg ik vind het te leuk om ze op te jagen.

Ik ben een actieve hond en wil graag met mijn baas wandelen, hardlopen of fietsen. Samen op cursus gaan lijkt mij ook echt geweldig want samen werken met mijn baas is het leukste wat er is!

Zoek jij een jonge actieve dame die nog in is voor avonturen?
Dan ben ik op zoek naar jou!

Asiel

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
Tel.: 088 - 811 34 20
E-mail: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht