Amy

Omschrijving

Werker zoekt actief leven.

Amy is mijn naam, ik ben een knappe Mechelse herder dame van 2 jaar. In mijn vorige huis kwam er gezinsuitbreiding en hier kon ik niet mee omgaan, en daarom zoeken ze nu een nieuw plekje voor mij.

Vreemde mensen zijn soms best spannend, maar ik ga al steeds sneller overstag om vrienden te worden. Als ik je vriendin ben dan ben ik ook meteen je beste vriendin. Wil dan graag wat voor je doen en ben gek op knuffelen. Mijn verzorgers zeggen alleen steeds dat ik niet op schoot pas maar ik zou niet weten waarom ze dat vinden.
In mijn nieuwe huis mogen best oudere kinderen op bezoek komen mits mijn  baas mij hierin kan begeleiden. Samenwonen met kleine kinderen is op dit moment nog een stap te ver voor mij.

Ik bendoor mijn  vorige baas  beperkt in mijn contact met andere honden en daardoor vind ik het lastig om hiermee om te gaan. Als ik andere honden zie is voor mij aanval de beste verdediging. Het gaat al steeds beter al zeg ik het zelf. Op het asiel heb ik zelfs al een echte vriend gemaakt.

Als ik eenmaal gewend ben kan ik best even alleen zijn, ik beloof u dat ik goed op uw spullen zal passen.
Mijn nieuwe baas moet actief met mij aan de slag gaan; ik ben namelijk geen bankhanger.
Om te beginnen lijkt het me leuk om samen op cursus te gaan en wie weet wat daarop volgt. Ik luister al heel goed maar bijleren kan nooit kwaad.

Samen lange wandelingen maken en misschien kunt u mij leren om samen met de fiets weg te gaan.
Buiten kan ik trekken aan de riem en is veel om mij heen heel leuk, hoe meer en hoe vaker ik wandel hoe beter dit gaat. 
Mijn verzorgers vinden het belangrijk dat mijn nieuwe eigenaar ervaring heeft met honden en dat deze veel tijd in mij kan investeren.

Heeft u voldoende tijd voor mij en een plekje over? Neem dan snel contact op met mijn verzorgers!

Asiel

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
Tel.: 088 - 811 34 20
E-mail: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht