Diezel

Omschrijving

Jonge god met zware botten.

Mijn naam is Diezel een vrolijke stafford man van 10 jaar oud. Oud?? Hallo ik ben nog hartstikke sportief!
Helaas gingen mijn baasjes verhuizen naar een flat waar ik trappen moest lopen en helaas was dat voor mij geen optie met mijn leeftijd en gewrichten.

Mensen zijn superleuk en ik ben gek op knuffelen. Ook ben ik zeker nog in voor een dolletje hoor, beetje stoeien buiten en hard rondjes rennen kan ik ook! Niet heel lang maar dat mag de pret niet drukken toch?
Omdat ik zo gek ben op mensen zullen kinderen vanaf 6 jaar geen probleem zijn verwachten mijn verzorgers, mochten deze in mijn huis wonen wil ik hier wel vooraf kennis mee maken. 

Een leuke hondendame daar hou ik wel van, grote reuen daarentegen zijn niet helemaal mijn smaak. Wel kan ik heel goed aan de riem meelopen en als ze mij uitschelden doe ik net of ik ze niet hoor. Ik sta hier volledig boven; lekker puh!
Ik kan dus niet loslopen maar ik heb daar helemaal geen problemen mee. Daarom zoek ik een baas die dit ook geen probleem vindt en samen aan de riem lekker wil wandelen.

Hoewel ik hier liever niet over praat heeft u misschien wel gezien dat ook bij mij de Corona voor de nodige kilo's heeft gezorgd. Deze moet ik van de dierenarts echt kwijt raken, ze zegt dat ik dan ook een stuk soepeler ga bewegen. Ik wil gewoon nog lang genieten van het leven dus ik deal er maar mee dat ik wat minder koekjes mag eten... Zorgt u dat u met mij een goed dieet opstelt en samen aan mijn conditie werkt, dan loop ik straks weer als een zonnetje. ( Ze zeggen dat ik dan ook veel meer aandacht zal krijgen van het vrouwelijk schoon hier op de wereld)

Als ik eenmaal gewend ben kan ik prima even alleen zijn, ik sloop niet en ben netjes zindelijk. Ik ben zo gek op eten dat ik het lastig vind om dit te delen. Het is belangrijk dat ik mijn eten in een aparte ruimte krijg en met rust gelaten word; ik vind het namelijk heel spannend als je te dichtbij komt. Ik eet netjes mijn bak leeg en zodra dat op is, is er niks meer aan de hand hoor. Ik ben gewoon bang dat iemand anders mijn eten wil opeten... 

Mijn hobby's zijn vooral: Liggen in de zon, eten, spelen met een bal en een beetje bankhangen ik zou graag samen met mijn nieuwe baas kijken of hier nog meer actie aan toegevoegd kan worden. 

Ziet u het helemaal zitten om met mij aan de slag te gaan, dikke knuffels te krijgen en te genieten van het leven?
Neem dan snel contact op met mijn verzorgers!

Asiel

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
Tel.: 088 - 811 34 20
E-mail: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht