Fenna

Omschrijving

Grote pup

Ik ben Fenna een dame van net 1 jaar jong, wegens omstandigheden ben ik in het asiel beland. 

Mensen vind ik erg leuk alleen moet ik je eerst even leren kennen, in het begin kan ik het soms wat spannend vinden. Als ik je eenmaal leuk vind ga ik helemaal los. Spelen, rennen en knuffelen ik heb dan ook weinig rust in mijn kont. Kinderen ben ik vriendelijk tegen, als u als ouder dit goed begeleid wil ik ze wel leren kennen. 

Ik heb al geoefend om alleen te zijn in een aparte ruimte in het asiel. Ik was los in de kamer en wachtte rustig tot mijn verzorgers weer terug waren. Als dit opgebouwd wordt verwachten mijn verzorgers dat ik straks prima even alleen moet kunnen blijven.
Een huis waar dit goed en rustig wordt aangeleerd is wat ik zoek.

Ik heb in de tijd dat ik in het asiel zit al veel geleerd, in het begin was ik voor veel dingen angstig. Nu met mijn vaste verzorgers kan ik heerlijk wandelen en lekker spelen als een echte puber. Ik zoek voorzichtig de grenzen op met spel wat ik eerst niet durfde. Zodra je zegt dat ik te ver ga door mijn enthousiastme stop ik wel hoor, ik wil gewoon heel graag alles goed doen.

Andere honden reageer ik vriendelijk op en wil graag spelen. Wel ben ik erg wild en lomp en heb totaal geen rem. Ik deel mijn spullen liever niet met andere honden dus dit is heel belangrijk om rekening mee te houden zowel binnen als buitenshuis. Een andere grote stabiele reu in huis mag dus wel als er met deze punten altijd rekening gehouden word nu en in de toekomst.

Ik ben erg actief en wil dus graag nog wat actie in mijn leven. Dit kan nog van alles zijn en worden, het ligt er maar net aan wat wij samen leuk vinden om te doen! Maar een cursus is zeker aan te raden want ik ben eigenlijk een grote lompe pup.

Heeft u tijd, geduld en liefde? Neem dan snel contact op met mijn verzorgers!

Asiel

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
Tel.: 088 - 811 34 20
E-mail: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht