Wauzzz

Omschrijving

Kedengkedeng

Yoooo peepzz; Wauzzz hier! Ik ben een knappe gespierde bink van net 2 jaar oud. Ik heette eerst Mauzzz maar ik ging zo hard dat mijn M is omgedraaid en ik nu als Wauzzz door het leven ga. Vanwege omstandigheden ben ik nu op zoek naar een nieuwe plek.

Naar mensen ben ik enthousiast, vriendelijk en lomp. Ik vergeet heel vaak dat ik niet een klein hondje ben maar een kerel van 35kg. Maar ik pas gewoon nog prima op schoot vind ik zelf, of lekker naast je op de bank: héérlijk. Mijn verzorgers verwachten dat ik wel met kinderen kan samenwonen; wel moeten ze tegen een stootje kunnen. Mijn eigenaar moet ook ervaring hebben met mijn ras want ik moet nog veel leren namelijk.

Naar andere honden gedraag ik me wisselend, ik vind ze vooral erg spannend. Ik word heel opgewonden en snel gefrustreerd omdat ik mijzelf geen houding weet te geven. 9 van de 10 keer kan ik ze wel heel netjes passeren hoor, soms kan ik mijzelf alleen niet inhouden en kan ik uitvallen. Uit voorzorg ben ik een muilkorf gewend zodat wij samen hier goed mee kunnen trainen en het voor iedereen veilig is! Ik trok echt heel erg aan de riem vonden ze hier, voor mij was dit normaal tempo. Na goed oefenen en consequente begeleiding doe ik dit al veel beter en trek ik amper. Wel moet u mij hier soms nog even op wijzen, ik vergeet het wel eens haha.

Of ik alleen thuis kan blijven is helaas onbekend, wel heb ik in het asiel geoefend in de honden-huiskamer. Eerst even lekker gewandeld en gespeeld en daarna moest ik even alleen in de woonkamer wachten tot ze terug kwamen. Ik heb niks gesloopt maar was het op een gegeven moment wel een beetje zat. Als we dit samen rustig oefenen verwachten mijn verzorgers dat ik wel even alleen kan blijven na een tijdje. 

Verder ben ik een hele blije hond die het hele leven als een feestje ziet. Hoe meer aandacht hoe beter! Ook ken ik een aantal commando's en vind ik het echt leuk om die samen te oefenen. Een cursus lijkt mij daarom echt heel leuk want ik ben nog nooit naar school geweest en wil graag een diploma.

Heeft u die plek voor mij en kunt u mij alles bieden wat ik nodig heb? Neem dan snel contact op met mijn verzorgers dan heeft u een maatje voor het leven!

Asiel

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
Tel.: 088 - 811 34 20
E-mail: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht