Kash

Omschrijving

Als u zich afvraagt hoe u mijn naam uitspreekt?
Ik ben geld zonder C.

Hallo, ik ben Kash een Amerikaanse Stafford reu van ruim 2 jaar oud. Wegens omstandigheden van mijn baas ben ik op zoek naar een nieuwe plek. 

Naar mensen toe ben ik een vriendelijke man, ik ben echt gek op aandacht! Van huis uit ben ik kinderen gewend, ik was hier vriendelijk tegen maar ook een beetje lomp. Ik vergeet namelijk af en toe hoe groot ik wel niet ben haha! Een huis met kinderen lijkt mijn verzorgers geen probleem, wel wil ik vooraf even kennis gemaakt hebben of het klikt. 

Richting andere honden reageer ik vriendelijk, soms vind ik het een beetje spannend. Vanwege mijn ras en grootte raden mijn verzorgers aan om mij niet los te laten lopen. Ik wandel heel netjes aan de riem mee hoor, dus dit is helemaal geen probleem! Wel is het belangrijk dat mijn eigenaar rekening houdt met mijn raseigenschappen. Een andere hond in huis is mogelijk mits het een stabiele grote teef is. Wel is het belangrijk om te weten dat ik mijn eten en kluifjes niet wil delen!

Over het alleen thuis blijven wil ik nog wat vertellen. In mijn vorige huis kon ik prima even alleen blijven. Wel was dit in een bench, want soms was ik een beetje stout en ging ik op spullenjacht. In het asiel heb ik het erg moeilijk, ik ben graag onder de mensen en een kennel is geen geschikte plek voor mij. Daarom zoek ik mensen die mij weer even tot rust laten komen en het alleen zijn kunnen opbouwen tot ik mijn plek gevonden heb. 

Naast dat ik erg knap ben, weet ik ook heel goed hoe ik koekjes moet verdienen. Ik trek alles uit de kast om mijn best te doen voor je (ook probeer ik dit letterlijk uit de kast te pakken, maar dat is geheim)! Samen iets ondernemen naast wandelen lijkt mij erg leuk en heb ik ook zeker nodig in mijn leven! 

Ziet u het zitten om samen de toekomst te delen? Neem dan snel contact op met mijn verzorgers!

Asiel

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
Tel.: 088 - 811 34 20
E-mail: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht