Thor

Omschrijving

Bent u kwijl bestendig, lees dan snel verder!

TADA!!! hier ben ik dan, een mooie maar vooral grote verschijning. Mijn naam is Thor en ik ben een Bully XXXXXL. Haha grapje ik ben maar één keer XL. Een mooie man van ruim 3 jaar oud en 47 kilo schoon aan de haak.

Naar mensen ben ik een vriendelijke reus, gek op aandacht, knuffelen en dikke lebbers geven. Mijn verzorgers verwachten dat ik prima met kinderen kan samenwonen, uiteraard moeten ze wel kwijl- en stootbestendig zijn. Ik vergeet heel vaak hoe groot ik ben en denk dat ik makkelijk op schoot pas. Mijn baas moet wel wat spierballen hebben want die heb ik zelf ook! 

Ik ben een echte gentleman en ben gek op de hondendames. Helaas vinden ze mij af en toe een beetje te imponerend en durven ze niet met mij te spelen... Een huis met een hondendame is welkom wel moet deze van hetzelfde kaliber zijn. Ik word niet geplaatst in een huishouden met kleine hondjes of reuen. Aan de riem loop ik netjes mee en negeer eigenlijk zo veel mogelijk andere honden. Doet een andere reu echt stoer, dan laat ik het kaas niet van mijn brood eten. Daarom is het ook belangrijk dat ik altijd aangelijnd uitgelaten word. 

Ik ben gek op koekjes en doe hier heel veel voor, vooral lekker kwijlen haha! Ik heb mijn diploma gehaald bij Dutch Cell Dogs, maar je bent natuurlijk nooit te oud om nog meer te leren! Samen iets ondernemen lijkt mij erg leuk en na wat activiteit lig ik graag lekker bij u.

Ik was gewend om alleen thuis te blijven in mijn vorige huis, wel is dat al een lange tijd geleden. Ik ben namelijk via dierenopvang Amsterdam hier terecht gekomen, ik wachtte daar al ruim 6 maanden op een nieuwe baas. Mijn verzorgers begrijpen hier niks van, ik ben namelijk een nette opgevoede en knappe man.

Bent u op zoek naar een groot maatje? Dan kom ik graag met u in contact!

Asiel

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
Tel.: 088 - 811 34 20
E-mail: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht