Geer

Omschrijving

Senior zoekt gouden mand

SENIOR, WAT?! Ik voel mij nog lang geen senior grapjassen... Mijn naam is Geer, een kruising Mechelse Herder en ik ben dan wel 12 jaar, maar oud: zeker niet! Omdat er niet goed voor mij werd gezorgd ben ik op zoek naar een nieuwe fijne plek. 

Tegen mensen ben ik vriendelijk en enthousiast, zo erg dat ik vergeet dat ik op 4 voeten moet blijven staan. Ik heb wat dat betreft weinig manieren geleerd, dus dat moeten wij nog een beetje oefenen. Ze zeggen toch je bent nooit te oud om te leren? Ik ben gek op knuffelen, heeeeerlijk. Mijn verzorgers verwachten dat ik prima met kinderen kan samenwonen die stevig in hun schoenen staan, zolang de ouders dit goed begeleiden uiteraard.

De laatste jaren werd er niet goed voor mij gezorgd en woonde ik in een kennel. Een huissituatie is dus al een tijd geleden voor mij, net als zindelijkheid. Hier moeten wij dus weer even mee oefenen. Maar als je mij netjes op tijd uitlaat, dan ben ik hier in de kennel zindelijk. Commando's zijn wat verdwenen net als regels die in huis gelden. In het begin zal ik u dan ook lekker uitproberen maar samen komen wij hier vast goed doorheen.

Ik kwam dus ook al een lange tijd niet in contact met voor mij onbekende honden, hier in het asiel reageer ik vriendelijk. Ik heb wel alleen kennis gemaakt aan de riem en wil dan wel spelen met een aantal dames. Of ik ooit los kan lopen durven mijn verzorgers niet te zeggen, ik vind namelijk niet alle reuen even leuk. Ik ben dan wel geen echte heer meer maar ik sta wel mijn mannetje als dat moet!

Ouderdom komt helaas vaak met wat gebreken, ik heb er gelukkig niet veel, maar toch is het belangrijk om te weten. Ik heb wat slijtage aan mijn gewrichten en ook geen spieren door de slechte verzorging. Daarom krijg ik hier pijnstilling en zijn wij bezig om spieren te kweken, houdt er dus rekening mee dat ik dit misschien de rest van mijn leven nodig heb. 

Heeft u interesse in mij? Dan hoor ik graag van u!

Asiel

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
Tel.: 088 - 811 34 20
E-mail: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht