Monkey

Omschrijving

Alle katten die in het asiel zitten verdienen het om snel een fijn nieuw huis te krijgen. Monkey zit al een paar maanden bij ons en hij heeft toch wel een streepje voor bij ons om snel die gouden mand te vinden. En we weten dat hij niet de makkelijkste is.. En de mensen die wat in hem zien en hem een uitdaging vinden niet dik gezaaid zijn...

Nieuwsgierig???? 

Monkey is een kat die best aandacht wil maar dat zelf komt halen. Je kan hem prima een aai over zijn bol geven maar een echte knuffelkat is het niet. Hij is super pienter en krijgt zijn voer in voerspeelgoed en denkspelletjes. Monkey moet naar buiten kunnen maar is niet leuk naar de katten in de buurt. Een buitengebied waar hij weinig katten tegen komt zou voor hem ideaal zijn. Monkey kan absoluut niet met honden. Tenslotte heeft deze leuke kerel last van Heupdysplasie, hij krijgt hiervoor medicatie en dieetvoer. Deze medicatie is een pijnstilling en die heeft hij nu echt nodig anders heeft hij teveel last van zijn heupen. 
We hopen dat er mensen zijn die hem ondanks zijn karakter en medische probleem een fijne tijd kunnen geven. 

Durft u een uitdaging aan en woont u in een omgeving zonder veel andere katten kom dan snel langs om kennis te maken met onze Monkey!!

Asiel

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
Tel.: 088 - 811 34 20
E-mail: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht