Monkey

Omschrijving

Alle katten die in het asiel zitten verdienen het om snel een fijn nieuw huis te krijgen. Monkey zit al ruim 300 dagen bij ons en hij heeft toch wel een streepje voor bij ons om snel die gouden mand te vinden. 
Monkey is een kat die heel graag onder de mensen is! Zodra we binnen komen 's morgens dan rent hij meteen op ons af en krijgen we een dikke knuffel van hem. Hij geeft kopjes en loopt ons achterna waar we zijn. Hoewel hij dol is op mensen vindt hij het echte aandacht krijgen maar kort leuk. Voor ons is dat prima en na een aantal aaien over zijn bol laten we hem verder met rust.
Monkey is superpienter en krijgt zijn voer in voerspeelgoed en denkspelletjes. Dit vindt hij helemaal geweldig en door hem ons assortiment inmiddels aardig uitgebreid.
Monkey moet naar buiten kunnen maar hij is niet leuk naar de katten in de buurt. Een buitengebied waar hij weinig katten tegen komt of een afgesloten tuin zou voor hem ideaal zijn. Monkey kan absoluut niet overweg met honden. Tenslotte heeft deze leuke kerel last van Heupdysplasie, hiervoor krijgt hij medicatie en dieetvoer. Deze medicatie is een pijnstilling en die heeft hij nu echt nodig anders heeft hij teveel last van zijn heupen. 

Durft u een uitdaging aan en woont u in een omgeving zonder veel andere katten? Kom dan snel langs om kennis te maken met onze Monkey!!

Asiel

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
Tel.: 088 - 811 34 20
E-mail: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht