Kittens!

Omschrijving

Zo rond 20 juli komen er maar liefst achttien plaatsbare kittens beschikbaar bij Dierentehuis Kennemerland! Poesjes en katertjes, in alle kleurtjes. Alle diertjes zijn lekker speels en een tikkie ondeugend. Ze zien het huis als een grote speelplaats. Hun mama’s vinden het dus wel tijd worden dat de katjes op zoek gaan naar een eigen baasje.
De kittens die wij plaatsen zijn een week of tien oud en hebben hun eerste enting ontvangen. Ook zijn ze gechipt, ontwormd/ontvlooid en gecheckt door onze dierenarts. De diertjes mogen, als ze oud genoeg zijn, op onze kosten worden gesteriliseerd of gecastreerd bij onze vaste dierenarts (DierenDokters Zandvoort). De kosten van een kitten adopteren zijn 150 euro. De meeste kittens zijn opgegroeid bij een gastopvang. Over deze katjes kan de gastopvang al best veel informatie geven. Inmiddels hebben we ook weer een paar zwerfkittens opgenomen waar we dus iets minder van weten.
Om in aanmerking te komen voor een kitten vragen wij je om een mail naar dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl te sturen met je woon- en thuissituatie. Hierbij willen we graag weten of het kitten in een gezin terecht komt, met of zonder kinderen of huisdieren, en bijvoorbeeld of de kat mettertijd naar buiten kan. Het is voor ons ook handig om te weten hoe vaak er iemand thuis is. En we willen graag vooraf even kennis met je maken. Hierdoor kunnen we de best mogelijke match maken tussen jou en je nieuwe huisgenootje. Dus ga je niet op vakantie en ben je op zoek naar een of twee nieuwe katjes? Neem dan snel contact op.
Let op: We kunnen GEEN kittens voor je vasthouden en bijgevoegde foto's zijn NIET van de beschikbare kittens!

Asiel

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
Tel.: 088 - 811 34 20
E-mail: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht