Chichi

Omschrijving

Rustige seniordame zoekt pensioen

Ik ben Chichi een rustige oudere dame van bijna 16 jaar oud. Helaas is mijn baasje overleden en moest ik verplicht verhuizen... U snapt wel dat dit veel doet met een oudere dame. Zo kwam ik bij familie terecht maar ik moest het huis delen met soortgenoten. Dit vond ik geen goed plan en daarom zit ik nu hier in het asiel.

Tijd om achter de geraniums te zitten is nog niks voor mij. Ik ben een bezig bijtje en ga graag op pad. Tuinieren, vogels spotten en wandelen zijn mijn hobby's. Als ik thuis ben kom ik graag bij je op de bank en kijk ik tv of lig ik gezellig bij je op bed. 
Zoals ik al heb verteld vind ik andere katten echt niet leuk, wil er niet bij in huis wonen en wil er ook niet te veel in de buurt tegen komen. Honden en kinderen is eigenlijk hetzelfde verhaal, soms is het gewoon niet aan je besteed. Ik ben gewoon gesteld op mijn privacy.

Ik vind het heerlijk om te knuffelen en kom ook naar je toe voor aandacht. In het begin kan ik wel even de kat uit de boom kijken maar het ijs is snel gebroken hoor. Zeker als u iets lekkers meebrengt op onze date!

Bent u op zoek naar een leuke senior? En voldoet u aan mijn wensen? Dan zou ik heel graag bij u willen wonen want het asiel is niet een plek voor een rustige oudere dame.

Asiel

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
Tel.: 088 - 811 34 20
E-mail: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht