Lientje

Omschrijving

Black beauty

TADAAAA u heeft lang gewacht maar hier ben ik dan UW nieuwe huisgenoot?! Lientje is de naam en uit Zandvoort wil ik gaan. Ik ben een jonge superenthousiaste, speelse en vrolijke verschijning van bijna 2 jaar jong.

Ik ben om een niet zo leuke reden hier in het asiel beland... Er is veel misgegaan in mijn verleden, zo was ik als kitten heel vroeg van mijn moeder gescheiden en heeft deze mij niet de juiste normen en waardes kunnen leren. Ik kan dus wat minder goed omgaan met prikkels en met name TEVEEL prikkels. U kunt het een beetje ADHD bij katten noemen, als ik het niet meer weet dan kan ik heel vervelend doen en de enige uitweg die ik kan bedenken is om boos te doen richting u. 

Ik ben al erg gegroeid in dit gedrag vinden mijn verzorgers en zij kunnen u precies vertellen hoe hier mee om te gaan. Voorspelbaarheid, rust en regelmaat zijn de codewoorden hiervoor. Een woonplek met veel ruimte en rust zou het meest ideale zijn voor mij om te wonen. Andere dieren zijn namelijk niet mijn ding en die joeg ik dan ook fanatiek weg in mijn vorige huis.

Omdat ik soms onvoorspelbaar ben zijn kinderen en ik geen match, mensen die ervaring hebben met dit gedrag of dit willen leren is wat ik zoek. Ik heb namelijk zoveel moois om te geven aan u. Ik ben echt geen bewust nare kat maar soms kom ik er niet meer alleen uit. Daarom vraag ik uw hulp om mij hierbij onder begeleiding te helpen en mijn leven weer op de rit te krijgen!

En zoals ik al zei ben ik nog heel speels en moet ook mijn energie zeker kwijt kunnen in huis. Een mooie krabpaal om op te chillen en een veertje om op te jagen vind ik prachtig. Als de ergste energie eruit is, is aaien ook wel even fijn hoor. Wel op de juiste momenten, dus als ik er echt tijd voor heb en niet opgewonden ben.

Heeft u een plek die aan al mijn wensen voldoen? Een ruime plek buitenaf en kennis of gemotiveerd genoeg om die kennis op te doen?

Asiel

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
Tel.: 088 - 811 34 20
E-mail: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht