Lola

Omschrijving

Voorzichtige dame

Ik ben Lola een dame van 8 jaar oud, helaas was mijn vorige baasje erg allergisch en ben ik op zoek naar een nieuwe plek.

Ik was altijd samen met mijn vorige baasje, andere mensen had ik niks mee. Ik lag vaak bij mijn vorige baasje in de buurt en deze kon mij dan ook aaien. U begrijpt dus wel dat het voor een dame zoals mij heel lastig is om in deze situatie terecht gekomen te zijn. Een leven zonder vastigheid en veel vreemde mensen. Zo kon ik heel erg goed duidelijk maken dat ik het er absoluut niet mee eens was. Grommen, blazen ik trok alles uit de kast. Maar ze schrokken hier niet van mij want ze zeggen dat ik het doe uit angst. Verdorie weer niet gelukt... Ze komen zelfs met snoepjes en blikvoer om mij uit mijn huisje te lokken en verrekt het lukt ze! Ik durf voor het eerst in mijn leven contact te maken met voor mij onbekende mensen. U begrijpt dat dit u veel tijd, energie en vooral geduld vergt, naast veel lekker eten want daar maakt u mij wel gelukkiger mee.

Ik kan hier prima met de andere katten overweg en ze liggen soms ook bij mij in mijn hok en dat gaat goed, ook loop ik soms over de afdeling rond tussen de andere katten. Een rustig maatje is dus waarschijnlijk geen probleem in mijn nieuwe huis.

Ik kon in mijn vorige huis naar buiten toe en dit zoek ik wel weer in mijn nieuwe stek. Een huis met tuin met liefdevol personeel is wat ik zoek.

Kijkt u door dit gedrag heen en ziet u wel de mooie kant van mij? Ik hoop dat u dan contact op durft te nemen!

Asiel

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
Tel.: 088 - 811 34 20
E-mail: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht