Boxer

Omschrijving

Dingdingding de ronde kan beginnen
Mogen wij u voorstellen aan onze bokser in de categorie zwaargewicht.

Hi, ik ben dus Boxer. Ik ben helemaal geen bokser hoor; die grapjas hier altijd…
Ik ben een volwassen man van ruim 11 jaar oud, maar dit zou je niet zeggen hoor als je mij zou ontmoeten.
Ik kijk misschien niet vrolijk en dit klopt ook, deze hele poppenkast is niks voor mij. En dan moet ik ook nog poseren? Bekijk het lekker!

Ik ben gesteld op mijn privacy, ik woonde altijd samen met mijn baasje en wij deden alles samen. Wij hadden niemand nodig, dus drukte ben ik niet gewend. Ik zou het fijn vinden om weer in een één of tweepersoons huishouden te gaan vertoeven.
Naar mijn personeel hier ben ik vriendelijk en gezellig, maar hiervoor moeten wij wel eerst een band krijgen. Iemand met veel geduld, tijd en liefde en lekker eten is wat ik zoek.

Nog zo iets ze zeiden meteen dat ik moest afvallen want ik had teveel gesnoept. Dat bepaal ik toch zelf wel?! De dokter was het er helaas mee eens dus heb besloten er maar naar te luisteren… Een snoepje op zijn tijd moet wel kunnen vind ik!
Helaas mag ik niet meer alles eten, ik heb wel eens last gehad van mijn blaas. Daar krijg ik nu speciale voeding voor en hiermee is dit goed onder controle.

Ik wil graag zo snel mogelijk verhuizen, genieten van mijn pensioen in een liefdevolle omgeving. Iemand die mij wil bedienen tot het einde. Samen zullen wij echt gelukkig worden! Heeft u een huis met buiten mogelijkheid? Prikt u door mijn boze look heen? Neem dan snel contact op met mijn tijdelijke personeel.

Asiel

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
Tel.: 088 - 811 34 20
E-mail: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht