< Terug naar overzicht

Voetballen voor de dieren

5 december 2017

Op 5 december hebben wij een mooie donatie ontvangen. Niet van Sinterklaas maar van de organisatie van het jaarlijkse straatvoetbaltoernooi in Zandvoort.

Op zaterdag 8 juli vond het 13e “Oude Halt Straatvoetbaltoernooi” plaats in Zandvoort. Ieder jaar wordt opbrengst van dit toernooi aan een goed doel geschonken. Deze keer werd er gekozen voor een goed doel uit Zandvoort, namelijk Dierentehuis Kennemerland. De deelnemers moesten geboren zijn tussen 2005 en 2010. “Jongens en meisjes hadden veel plezier en dat was duidelijk te merken tijdens de wedstrijden”, aldus Jeroen van Galen van de organisatie. Het geheel werd bekeken door een aantal van onze medewerkers én Dolf, één van de asielhonden destijds.

Afgelopen dinsdag kregen we uit handen van Marcel Schoorl de cheque met de opbrengst. Dit was maar liefst € 400,-! Hiermee kunnen we weer veel leuke dingen doen voor de dieren in onze opvang. Graag willen we de organisatie en deelnemers van het staatvoetbaltoernooi de Oude Halt hier enorm voor bedanken!