De gezondheid van onze medewerkers, de zorg voor de asieldieren en de zorg voor dieren die in pension verblijven, hebben bij ons de hoogste prioriteit. Met dit in gedachten en in lijn met de maatregelen van de overheid, hebben wij m.b.t. de pensionreserveringen het volgende besloten:

Er kunnen nieuwe reserveringen worden gemaakt tot september 2022. U kunt uw dier(en) op de afgesproken datum naar het pension brengen met inachtneming van de noodzakelijke maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Annuleringsvoorwaarden

Voor de volledigheid staan hieronder onze annuleringsvoorwaarden.

  • Bij annulering meer dan zes weken voor de eerste pensiondag krijgt u het betaalde bedrag terug na aftrek van € 25,00 administratiekosten
  • Bij annulering binnen zes weken voor de eerste pensiondag blijft 50% van de totale pensionprijs verschuldigd. De aanbetaling wordt in dit geval niet geretourneerd.
  • Indien de reden van annulering het overlijden betreft van het gastdier is alleen € 25,00 administratiekosten verschuldigd. Wel moet er dan een verklaring van de dierenarts of crematorium worden overlegd.