Nala

Omschrijving

Nala woont momenteel bij ons binnen.

Daar zat ze dan.. in onze ziekenboeg met al haar huisgenoten. Nala is samen met een groep konijnen uit een huis gehaald. Ze waren er slecht aan toe en hadden allemaal oormijt. Na een behandel periode gaat het nu helemaal goed met haar en is ze op zoek naar een leuke vent en een baasje die wel goed voor haar gaat zorgen. En zeg nou zelf, is ze niet knap?
Nala is een hele vriendelijke dame die haar grote oren gebruikt om naar je te luisteren, als je tegen haar praat kijkt ze nieuwsgierig naar je. Aaien vindt ze nog een beetje eng, maar geef haar eens ongelijk ;) 
Let op: het is niet mogelijk om losse konijnen voor een speeddate te reserveren. Dit omdat de kans groot is dat het niet klikt tussen konijnen en wij willen voorkomen dat u teleurgesteld weer naar huis gaat. Lees aub de volgende informatie goed door.

Wij hebben twee opties:

U kunt een afspraak maken voor een speeddate, hierbij komt u met uw konijn langs en laten wij de beschikbare konijnen zien. U kunt drie konijnen uitkiezen waar we het dan mee gaan proberen. We zullen ze één voor één bij uw konijn zetten op een neutraal terrein en kijken wie de beste match is. De beste match gaat met u mee naar huis en daar gaat u het koppelproces rustig verder begeleiden. Via deze link kunt u lezen wat u thuis te wachten staat : https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/het-knaaghof/koppelen-van-konijnen Tijdens de speeddate zullen wij ook het één en ander toelichten en bespreken met u.

Ook kunt u uw konijn inschrijven voor een koppelvakantie, hierbij brengt u uw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Wij zullen het koppelen voor u doen en u krijgt ze als setje weer mee naar huis. Ook bij deze optie kunt u een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen. We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor uw konijntje dus het kan zijn dat u even op een wachtlijst komt te staan. Gemiddeld logeren konijnen tussen de 2 a 3 weken bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Wij vragen wel pension kosten voor uw eigen konijn en uw konijn dient volledig gevaccineerd te zijn.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

Voor wij een afpraak maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail info@hetknaaghof.nl Ook horen we graag naar welke optie uw voorkeur uit gaat.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 070-3945523
E-mail: info@hetknaaghof.nl

Terug naar overzicht