Carlijn

Omschrijving

Carlijn woont bij ons binnen en wordt binnen gepaatst.

Lieve Carlijn vindt aaien heerlijk en het is echt een schat. Ze kwam hier in de opvang samen met haar zus Cindy, samen met haar in één hok ging niet meer goed en sinds ze alleen zit heeft ze de rust gevonden. Zoals te zien op de foto heeft Carlijn een lange vacht, dit betekent dat zij vachtverzorging nodig heeft. 
Het vergt best wel wat vrije tijd om de vacht te borstelen en kort te houden. Onderschat het bijhouden van een langharig konijn niet!  Wanneer wij konijnen plaatsen met langere vacht bieden wij altijd een korte cursus vachtonderhoud aan. Konijn blij, nieuwe eigenaar blij en voor ons een geruststelling dat het konijn de juiste vachtverzorging krijgt!
Door haar vacht is Carlijn niet geschikt om buiten te wonen.
Bent u bereid om haar nieuwe kapper te zijn en heeft u een leuke konijnenvriend voor haar? 
Let op: het is niet mogelijk om losse konijnen voor een speeddate te reserveren. Dit omdat de kans groot is dat het niet klikt tussen konijnen en wij willen voorkomen dat u teleurgesteld weer naar huis gaat. Lees aub de volgende informatie goed door.

Wij hebben twee opties:

U kunt een afspraak maken voor een speeddate, hierbij komt u met uw konijn langs en laten wij de beschikbare konijnen zien. U kunt drie konijnen uitkiezen waar we het dan mee gaan proberen. We zullen ze één voor één bij uw konijn zetten op een neutraal terrein en kijken wie de beste match is. De beste match gaat met u mee naar huis en daar gaat u het koppelproces rustig verder begeleiden. Via deze link kunt u lezen wat u thuis te wachten staat : https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/het-knaaghof/koppelen-van-konijnen Tijdens de speeddate zullen wij ook het één en ander toelichten en bespreken met u.

Ook kunt u uw konijn inschrijven voor een koppelvakantie, hierbij brengt u uw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Wij zullen het koppelen voor u doen en u krijgt ze als setje weer mee naar huis. Ook bij deze optie kunt u een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen. We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor uw konijntje dus het kan zijn dat u even op een wachtlijst komt te staan. Gemiddeld logeren konijnen tussen de 2 a 3 weken bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Wij vragen wel pension kosten voor uw eigen konijn en uw konijn dient volledig gevaccineerd te zijn.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

Voor wij een afpraak maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail info@hetknaaghof.nl Ook horen we graag naar welke optie uw voorkeur uit gaat.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 070-3945523
E-mail: info@hetknaaghof.nl

Terug naar overzicht