Clea en Cleo (en nog een heleboel baby muisjes die een nieuw huisje zoeken)

Omschrijving

Het zal u misschien niet ontgaan zijn, wat begon als het redden van twee voedermuizen is uitgegroeid tot een enorme muizen familie die over het hele land verdeeld moesten worden in verschillende opvangcentra. https://www.dierenbescherming.nl/wat-wij-doen/actueel/nieuws/nieuws-overzicht/een-huis-vol-muizen 

Er zijn al een aantal muizen die bij ons woonde verhuisd maar Clea en Cleo zoeken nog een huis met uitdaging, dit kan niet gelijk want deze dames hebben eerst nog een belangrijke taak namelijk: hun kleintjes groot brengen!
Dit groot brengen en opvoeden doen ze samen en hun kleintjes liggen met z'n alle in een warm nest. (dit zijn er minstens rond de 20 denken wij, we hebben ze tot nu toe nog niet allemaal geteld) De kleintjes zijn geboren in het weekend van 31 maart en op 4 april. 
Voor we het weten lopen ook deze kleintjes door het hok en willen ook zij een nieuw huisje waar zij lekker op avontuur kunnen gaan.
De muisjes zijn allemaal te reserveren om later opgehaald te worden. Muizen zijn groepsdieren dus gaan minstens per twee weg! 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 070-3945523
E-mail: info@hetknaaghof.nl

Terug naar overzicht